• Ultimele știri

  luni, 8 aprilie 2019

  Realitatea zilelor noastre: La 77 de ani este un tată disperat. ”Tată, ne pare rău dar nu mai poți sta cu noi”

  La vârsta nobilă de 77 de ani, un tată este disperat pentru niciunul dintre cei cinci fii ai săi nu-l vor în casă cu ei. Trebuie să ne amintim că datorită lor noi existăm


  Povestea acestui bătrân de 77 de ani se întâmplă în Italia într-un oraș numit Cremasco, regiunea Lombardia. Chiar dacă are cinci copii care acum sunt adulți, nici unul dintre ei nu vrea să-l ospiteze în casa sa. Ba mai mult ei încearcă să-i găsească un apartament în chirie.

  Cele patru fiice au declarat hotărâte că în casa lor nu este loc pentru el. Și nici unicul fiu nu este deacord să-l ia la el..

  Și totuși, el dorește afectul copiilor lui și a nepoților. Ar vrea să-și petreacă ultimile zile alături de cei dragi. Dorința de a fi înconjurat de ei este atât de mare că din păcate, bătrânul a încercat să se sinucidă.

  Nu suferă de nicio boală, nu este senil dar îți dorește să fie înconjurat de cei dragi…de cei dragi lui. Medicul care a avut grijă de el a confirmat că fizic este perfect sănătos, dar psihic este la pământ.

  În cazul bătrânului au intervenit autoritățile. Până când se va găsi o soluție pentru el, bătrânul tată va rămâne în spital sub supragherea personalului medical.

  Să nu faceți niciodată ca acești ”fii”. Persoanele în vârstă trebuie respectate. Și nu uitați, voi existați datorită lor!


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!