• Ultimele știri

  vineri, 28 decembrie 2018

  Liviu Dragnea descrie STATUL PARALEL: Pahonțu e cel mai influent. Iohannis are rol de papusa, e un instrument. Obiectivul lui e un nou mandat

  Liviu Dragnea a reevaluat interesele si componenta 'statului paralel', mentionand ca este condus de seful SPP, Lucian Pahontu, Klaus Iohannis fiind un beneficiar. Scopul lui Iohannis este, in viziunea liderului PSD, sa obtina un nou mandat de presedinte.  "Iohannis e un beneficiar, nu el conduce. Se pare ca cel mai influent e Pahontu in aceasta grupare. E o grupare de oameni din toate institutiile, nu exista instituii care sa nu aiba oameni, SRI, SIE, DIA, ANAF, Politia de Frontiera, Doi si un sfert. Mult timp am făcut greșeală să spun că e o vorba de o inteligență malefică superioară. Nici vorbă e un grup de oameni care fac parte din această structură parastatală. Au două obiective – să facă bani nelegal și să păstreze controlul pe toate instituțiile statului. 

  Sigur stau în genunchi, fac sluj la orice entitate străină care poate avea o influență. Pahonțu le gândește. Sunt câțiva lideri politici care trebui blocați, condamnați. De asemenea, să susțină divizia de presă care să arunce mereu cu fumigene, să facă scandal, ca să spună că nu e acela adevărul, vă arătăm noi care e, ca lumea să nu mai înțelegea nimic. 

  Sper că până la finalul sesiunii, până la sfârșitul de vară lucrurile acestea să fie finalizate și de abia atunci să spunem că începem să vedem adevărul. Sperăm să înceapă să vadă, să înțeleagă că nu mai are cine să îi preseze, să îi șantajeze, nu le mai arată nimeni o poză, un dosar. Iohannis are rol de papusa, e un instrument. Are un singur obiectiv, sa mai ia un mandat de presedinte. Nu cred ca-l mai ia, n-a facut nimic, romanii nu sunt prosti", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!