• Ultimele știri

  joi, 20 decembrie 2018

  El e jandarmul din Brașov prins cu cocaină de 15000 euro. Tânărul de 20 ani abia absolvise școala de subofiţeri

  Subofițerul de la Jandarmeria Brașov, arestat de procurorii DIICOT sub acuzația de introducere în țară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc, abia absolvise Școala Militară de Subofițeri din Drăgășani.


  Ovidiu Gavriluț a fost angajat subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, în noiembrie 2018, după ce a absolvit Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" informează observator.tv


  Jandarmul era detașat la o unitate din Predeal care asigură transporturi speciale.


  Tânărul de 20 de ani a fost arestat de procurorii DIICOT, după ce a fost prins în timp ce introducea în țară, într-o cutie de prăjituri, cocaină în valoare de 15.000 de euro.

  Procurorii l-au surprins în flagrant, pe raza municipiului Brașov, în timp ce ridica, de la un transportator privat, un colet livrat prin intermediul unei firme de transport internațional.

  Cu ocazia controlului coletului, au fost descoperite, disimulate într-un ambalaj de patiserie, 70 de grame de cocaină fără aditivi, valoarea de piață a acesteia fiind estimată la suma de 15.000 de euro.


  Tribunalul Militar Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

  Sursa: observator.tv

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!