• Ultimele știri

  vineri, 28 decembrie 2018

  Dragnea se dezlănţuie: Cioloş nu e al românilor, e al multinaţionalelor şi nu numai. Sunt oameni ghidaţi

  Liderul PSD Liviu Dragnea l-a acuzat pe Dacian Cioloş că este "omul multinaţionalelor" şi că niciodată nu a fost "al românilor", fie că vorbim de perioada în care era comisar european, ministru sau prim-ministru.  Fostul premier Dacian Cioloş nu ar fi "al românilor", ci "al multinaţionalelor şi nu numai", a acuzat joi seară, la Antena 3, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

  "Care sunt obiectivele pe care le-am văzut eu şi dumneavoastră în tot acest an, în ăştia doi ani de zile, la Opoziţie. Vorbim de PNL şi USR, că la PMP e... nu ştiu ce e acolo: Dragnea care e corupt, Tăriceanu care e corupt, Guvernul care distruge România, 'Jos guvernul!', 'Jos PSD-ul!', 'Jos Dragnea!'. Ei nevenind cu nimic. Se pare că în continuare Guvernul ăsta nu numai că a făcut, va face lucruri în beneficiul românilor. În 2019 ce o să spună? Votaţi-l pe al nostru. Nu s-au hotărât care. Acum e o bătălie între Iohannis şi Cioloş. Votaţi-l pe al nostru că e mai bun. De ce e mai bun?", a declarat Dragnea.

  Întrebat de Mihai Gâdea "al cui este" fostul premier Dacian Cioloş, liderul PSD a replicat:

  "Nu prea ştiu cum să reformulez chestia asta ca să vă spun... Nu este al nostru, nu e al românilor. Este al multinaţionalelor, dar nu numai. Nu e al românilor. Nu a fost nici când era comisar european, nici când a fost ministru, nici mai ales când a fost prim-ministru, şi prin ceea ce a făcut, şi prin ceea ce n-a făcut... S-a dus şi el unde a fost trimis. Sunt oameni cărora li se face un traseu şi li se spune: domn'le, ca să ajungi acolo: mergi pe aici, te duci la gara cutare, de acolo iei trenul până acolo, apoi iei autobuzul, tu trebuie să treci prin punctele astea. Păi de ce? Nu e treaba ta, tu ia-o pe aici. Adică sunt oameni ghidaţi în viaţă. (...) Cam aici suntem."


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!