• Ultimele știri

  vineri, 28 decembrie 2018

  Dragnea dă totul pe față: dezvăluie de cine este condusă de fapt România! ”Iohannis o păpușă”

  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, că România nu este condusă de preşedintele Klaus Iohannis ci de o grupare interinstituţională formată de oameni din servicii care vor controlul asupra acestora şi obţinerea de foloase materiale.


  Întrebat dacă România este condusă de Klaus Iohannis, Dragnea a spus: „Nu de Iohannis. El este un beneficiar”.

  „Iohannis este o păpușă. Este un beneficiar, mai dă și ordine. Este această grupare de oameni.  Cel mai influent în această grupare este Pahonțu (n.r. – şeful SPP, Lucian Pahonţu). Nici nu este eminență cenușie. Mult timp am făcut greșeala să zic aici e vorba de inteligență malefică superioară.

  Nici vorbă, e o grupare de oameni din instituții, din SPP, din SRI, din SIE, din direcția de informații a armatei, din ANAF, din vămi, din toate ministerele. Au două obiective: să facă bani nelegal și să păstreze controlul.”., a declarat Dragnea la Antena 3.

  Potrivit acestuia, „lucrurile nu sunt sunt complicate pentru ei, pentru că sunt câţiva lideri politici care trebuie exterminaţi, condamnaţi”, această grupare fiind susţinută din spate „de o divizie de presă”.

  Preşedintele Camerei Deputaţilor nu crede că Iohannis va mai câştiga un nou mandat:


  „Iohannis este un instrument. El are un singur obiectiv – să mai ia un mandat. Eu cred că nu mai ia, n-a făcut nimic.

  Românii nu sunt proşti. (…) Cred că Iohannis nu mai are capacitatea să-i păcălească Aici este şi rolul nostru foarte important”, a adăugat el.

  Dragnea a mai susţinut că Iohannis nu-l va rechema pe ambasadorul României în SUA, George Maior, „parte din acest angrenaj”.

  „Maior este parte din acest angrenaj. S-a predat (…), Coldea la fel. Coldea are contracte cu judecători de la Înalta Curte în continuare”, a adăugat el.


  Întrebat al cui este Dacian Cioloş, Dragnea a arătat că „nu este al României”.

  „Cioloş nu este al României, nu este al nostru. N-a fost nici când a fost ministru, nici când era comisar european, nici când a fost prim ministru”, a spus liderul PSD.

  Sursa: ecopolitic.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!