• Ultimele știri

  luni, 24 decembrie 2018

  BOMBA - Traian Băsescu a anunțat că îl va susține pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat

  Traian Băsescu a declara că, decamdată cel puțin, Klaus Iohannis nu are un adversar în competiția pentru un nou mandat la Cotroceni.


  ”Există o singură realitate: deocamdată nu există un adversar competitiv pentru Klaus Iohannis. E președintele în funcție, și-a atras simpatia electoratului de dreapta și de pe stânga deocamdată vedem un Dragnea care are 8-10% încredere și un Ponta care crede că va putea ajunge președintele României dacă țipă în fiecare zi. Firea nu cred că poate decât dacă ia opțiunea independentului. Doamna Corina Crețu e un om onest zic eu, dar nu umflați dincolo de ce e. Nu poate fi un candidat la prezidențiale. E același lucru ca și cu Cioloș. Funcționari de nivel acceptabili, dar fără șanse să fie oameni politici de calibru”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

  Băsescu a adăugat că îl va susține pe Klaus Iohannis, în 2019, pentru un nou mandat, la alegerile prezidențiale. De asemenea, acesta a precizat ca se va implica și în promovarea PMP la europarlamentare. "La ce se vede, da, îl voi susține pe Iohannis", a declarat Traian Băsescu.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!