• Ultimele știri

  joi, 15 noiembrie 2018

  Un nou protest masiv în Piața Victoriei, după ofensiva PSD împotriva UE

  Un nou protest antiguvernamental masiv este anunțat pentru ziua de 1 decembrie în Piața Victoriei. Protestul vine după ultimele evoluții din războiul anti-justiție declanșat de PSD-ALDE, care riscă să arunce România afară din UE.  De ziua natională, 1 decembrie, în an Centenar, va avea loc în Piata Victoriei un protest la adresa politicilor anti-justitie și anti-UE ale actualilor guvernanți.

  Protest antiguvernamental de 1 Decembrie în Piața Victoriei: „Să scăpăm de grupul infracțional care a ajuns la conducerea României". Comunitățile civice #Corupția Ucide și #Rezistența anunță organizarea unui miting antiguvernamental în Piața Victoriei pe 1 Decembrie.

  "Pentru ca România de azi să rămână acolo unde îi este locul, adică în Uniunea Europeană, este, însă, nevoie să scape de grupul infracțional care a ajuns la conducerea ei și vrea să o scoată în decorul Europei", se arată în anunțul postat pe Facebook.

  "De 1 Decembrie, venim în Piața Victoriei să strigăm două lucruri: La mulți ani, România! și Demisia! Această țară merită mai mult decât un Guvern incompetent și toxic, a cărui unică misiune este să îl scape pe Liviu Dragnea de pușcărie", mai arată cele două comunități.

  Anunțul a fost postat la o zi după ce Comisia Europeană a făcut public raportul MCV extrem de critic la adresa Guvernului și Parlamentului, iar Parlamentul European a votat o rezoluție privind statul de drept din România.


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!