• Ultimele știri

  miercuri, 21 noiembrie 2018

  Individul care a bătut cu sălbăticie o tânără într-un bloc din Alba Iulia este recidivist eliberat recent în baza legii privind recursul compensatoriu

  Bărbatul care a atacat cu brutalitate o tânără, într-o scară de bloc din Alba Iulia este recidivist, fiind eliberat din Penitenciarul Aiud în urmă cu circa două luni. A mai fost condamnat pentru tâlhărie şi viol.  Surse judiciare au declarat, luni seara, pentru Mediafax, că un bărbat de 33 de ani, suspectat că a comis tâlhăria asupra unei fete de 20 de ani, într-o scară de bloc din Alba Iulia, a fost reținut.

  Toată scenă a fost filmată de camerele de supraveghere, aşa că poliţiştii au reuşit să-l prindă şi să-l ducă la audieri.

  Acesta și-a recunoscut fapta.

  De altfel, acesta a părăsit de curând penitenciarul, unde a ispășit pedepse pentru tentativă de viol și tâlhărie.

  Se pare că sâmbătă seara, tânăra a vrut să ajungă la o prietenă, când a fost atacată. După ce agresorul i-a dat cu pumnul în față și a căzut cu capul de ciment, ea și-a pierdut cunoștința, iar când și-a revenit a plecat singură, acasă, cu mașina și nu s-a mai dus în vizită la prietena ei în vizită.

  Toată scenă a fost filmată de camerele de supraveghere, aşa că poliţiştii au reuşit să-l prindă şi să-l ducă la audieri.


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!