• Ultimele știri

  joi, 8 noiembrie 2018

  CRIMINALII DISTRUG PRODUCĂTORUL ROMÂN. Aproape în fiecare zi să avem un incendiu pus intenționat în fermele din România!

  Un incendiu puternic a izbucnit, astăzi, miercuri – 7 noiembrie, la două depozite de baloți aflate în fostul CAP din localitatea Măderat, județul Arad. Potrivit pompierilor arădeni, focul ar fi fost pus intenționat de o mână criminală.  “Cauza probabilă a incendiului este folosirea cu intenţie a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat ambele clădiri la o distanţă de aproximativ 50-60 de metri una de alta. Clădirile nu erau conectate la reţeaua electrică şi nu au fost găsite urme de propagare a focului de la una la alta”, a declarat Gigi Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, potrivit Mediafax.

  La sosirea echipajelor incendiul se manifesta violent, generalizat la ambele depozite aflate la aproximativ 70m distanță unul de celalalt. Depozitele erau pline cu baloți, unul fiind construit din lemn, fapt ce a favorizat extinderea imediata a incendiului. A fost solicitat sprijinul SVSU Pancota care a venit cu 2 autospeciale și SVSU Siria cu o autospecială. În total, au intervenit 9 pompieri militari (1 ofițer și 8 subofiteri) și 10 voluntari.

  Iniţial, pompierii au informat că în depozite se aflau aproximativ 3.000 de tone de baloţi, ulterior cantitatea a fost estimată de 35 de tone. Unul dintre depozite a ars în totalitate.

  După stingerea incendiului, pompierii au rămas la depozite pentru a inunda zona, astfel încât să nu existe riscul de a se reaprinde focul.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!