• Ultimele știri

  sâmbătă, 6 octombrie 2018

  Reușita Referendumului va aduce statului român o ECONOMIE de 254 milioane de euro

  Da sau Nu, nici nu contează. Important este votul. Și pentru că știu asta, mulți lideri ai opoziției și-au îndemnat alegătorii să boicoteze Referendumul de sâmbătă și duminică prin absență.  Reușita Referendumului va aduce statului român o ECONOMIE de 254 milioane de euro! Explicația poate fi găsită chiar în Strategia Ministerul Educației a aprobat deja în buget suma de 72 de milioane de euro pentru 2018 (proiectul este pe 5 ani) reeducării părinților și a profesorilor în spiritul ideologiei transgender (adică fiecare poate să-și aleagă genul).


  Dacă referendumul va fi validat (minim 6 milioane de români la urne), și majoritatea va vota DA, Constituția va fi modificată în sensul definirii familiei ca fiind „uniunea dintre un bărbat și o femeie” și proiectul Ministerului nu va mai fi pus în aplicare pentru că ar încălca legea fundamentală a țării.

  Astfel, statul român va face o economie de 254 milioane de euro (4 ani x 72 milioane de euro = 288 milioane euro minus 34 milioane euro (costul Referendumului) = 254 de milioane de euro ECONOMIE! Încă o dovadă că referendumul este extrem de important și util pentru societatea românească!

  Potrivit Draftului de educație parentatlă, după etapa de formare a educatorilor parentali, ar fi necesară o alocare bugetară de 295.041.105 lei pentru primul an, pentru 2.553.861 de părinți participanți la cursurile de educație parentală.

  Fiecare părinte participă la cursuri de educație parentală în momentul în care copilul intră într-un nou ciclu de învățământ. Începând cu al doilea an, vor participa la cursuri de educație parentală un număr mediu de 150.000 de părinți.

  Costurile anuale sunt estimate la 17.329.121 lei, ceea ce înseamnă 116 lei cost per părinte

  Mai multe aici: qmagazine.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!