• Ultimele știri

  sâmbătă, 6 octombrie 2018

  Dragnea: “Am votat pentru ceea ce solicită milioane de români, familia tradițională înseamnă un bărbat și o femeie care pot face copii”

  Președintele PSD Liviu Dragnea a votat sâmbătă la referednum puțin după ora 12:00 la Liceul Jean Monnet din Capitală, spunând că s-a exprimat ”pentru ceea ce solicită milioane de români”.   El a mai spus că, în opinia sa, famnilia tradițională este formată dintr-un bărbat și o femeie care pot face copii și că PSD va veni ”cât de curând” cu un proiect de lege privind parteneriatul civil.

  ”Am votat pentru ceea ce solicită milioane de români, pentru ceea ce cred că ne definește ca societate și națiune. E important ca românii să vină la vot, e bine să decidem noi ce contează. De ani de zile ni se spune că alții știu ce este mai bine pentru noi. E timpul să decidem noi acest lucru”, a spus Dragnea după ce a votat.

  Întrebat despre ce înseamnă familia tradițională, liderul PSD a spus că aceasta este formată dintr-un bărbat și o femeie care pot face copii. ”Eu am doi copii pe care-i iubesc foarte mult”, a precizat el.

  Dragnea a mai spus că el ”nu respinge minoritățile, nici măcar pe cea sexuală”. ”Trebuie să construim un cadru legal pentru parteneriatul civil cât de curând”, a mai adăugat el.

  Întrebat de ce nu a fost însoțit la urne de iubita sa, Irina Tănase, liderul PSD a spus că ea trebuie să voteze la secția la care este arondată.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!