• Ultimele știri

  miercuri, 10 octombrie 2018

  Deputatul ”MITRALIERĂ” spune că s-a supărat pe POPORUL ROMÂN pentru că a trântit referendumul

  Deputatul PSD Cătălin Rădulescu s-a arătat extrem de dezamăgit de eşecul referendumului pentru familie şi a lansat o serie de acuzaţii la adresa organizaţiilor din teritoriu, a Bisericii, dar şi a Opoziţiei.  PSD şi Biserica ar fi trebuit să se implice mult mai mult în referendumul pentru redefinirea familiei, a transmis duminică seară, la RFI, deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

  "Personal, sunt mâhnit şi este pentru prima dată când sunt supărat pe poporul român, pentru că 87% suntem ortodocşi, credincioşi, creştini şi noi n-am înţeles nimic, absolut nimic, că acest vot până la urmă era din respectul pe care trebuia să-l dăm pe de o parte celor trei milioane de oameni care au cerut acest referendum, dar care cred că nici ei nu s-au dus toţi la vot, iar pe de altă parte era vorba de respect pentru înaintaşii noştri, pentru ce au clădit ei în decursul timpului. Eu aş fi organizat altfel, eu aş fi mediatizat foarte mult, aş fi explicat foarte mult în emisiuni de televiziune, aş fi făcut o campanie mult mai agresivă, în sensul bun al cuvântului. Eu cred că o vină mare o are şi Biserica. Chiar nu înţeleg cum Biserica n-a reuşit, noi fiind 87% ortodocşi şi credincioşi, cum n-a reuşit Biserica să scoată 30%. (...)", a declarat Rădulescu.

  Deputatul PSD susţine că "preşedintele Liviu Dragnea şi-a dorit foarte mult şi a cerut foarte mult să se implice toate organizaţiile noastre PSD din toată ţara".

  "Dacă oamenii din teritoriu n-au făcut ceea ce ar fi trebuit, trebuie făcută o analiză la nivel de partid şi cine n-a ştiut să-şi facă treaba trebuie să răspundă. Sunt convins că trebuia făcut altfel. Trebuia să se implice mult mai mult şi partidul şi Biserica. Nu mai spun că ceilalţi din Opoziţie chiar nu s-au implicat, ci din contră, au boicotat în mod permanent acest lucru", a precizat Rădulescu.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!