• Ultimele știri

  vineri, 21 septembrie 2018

  Firea a aflat detaliile murdare din CEx al PSD. Dragnea va lovi năprasnic, dar ADEVĂRATA BOMBĂ vizează două nume din Guvern

  Gabriela Firea a declarat că miza CEx al PSD de astăzi este excluderea a doi miniștri din Guvern, dar şi a ei, în urma atacurilor dure direcţionate spre preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea. 


  În ceea ce priveşte cele două nume vizate de Dragnea în CEx, Firea a transmis înainte să intre la furtunosul eveniment că este vorba de Paul Stănescu și Tudorel Toader, care în opinia Primarului General al Capitalei l-ar fi deranjat în ultima perioadă pe Dragnea.

  „Suntem non-combat, suntem persoane pașnice, dar discutăm foarte serios despre țară.

  Cred că miza de astăzi este excluderea mea, pentru că am avut curajul să spun că Dragnea nu și-a respectat angajamentele față de români.

  Vor fi dați afară și doi mininiștrii, este vorba despre Paul Stanescu și Tudorel Toader, care îl irită și îl deranjează pe Dragnea.”

  „Nu vrem să constituim o altă formațiune politică, nu vrem să mergem la un alt partid.

  Noi avem un angajament patriotic față de țară și de cei care ne-au trimis, nu am greșit cu ceva față de oamenii pe care îi reprezint, m-am păstrat într-un registru civilizat.”

  „Prin această scrisoare s-a câștigat faptul că, lucuruile nu merg în direcția bună din punct de vedere al managementului politic.

  Parlamentarii care au semnnat scrisoarea susțin punctul nostru de vedere, dar este prematur să vorbim despre o acțiune de forță.”

  „Am încercat toate modalitățile omenești doi ani de zile, Dragnea nu a mai vrut să se mai consulte cu nimeni.

  Susținem guvernul PSD-ALDE, nu vom pune în pericol guvernarea.

  Nu se pune problema să dărâmăm guvernul. Nu suntem alături de Iohhanis.

  Nu avem nicio legătură cu instuțiile citate de domnul Dragnea.

  Suntem civili, nu avem niciun grad.”, a declarat Gabriela Firea.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!