• Ultimele știri

  sâmbătă, 1 septembrie 2018

  Darius Vâlcov, mesaj IRONIC la adresa lui Klaus Iohannis: ”Ce vocal a devenit LENEȘUL”

  Consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a publicat vineri pe contul să de Facebook un clip video în care îl compară pe preşedintele Klaus Iohannis cu un leneş personaj într-un film de animaţie, alături de un mesaj ironic cu privire la diminuarea bugetului Administraţiei Prezidenţiale, relatează News.ro.


  "Ce vocal a devenit <> de când i-a fost tăiat bugetul pentru al doilea bucătar din alaiul prezidenţial! #incetincetisor", a scris Vâlcov pe contul său de Facebook după ce preşedintele Klaus Iohannis a criticat din nou guvernul, făcând un al doilea apel pentru rezolvarea situaţiei create de pesta porcină.

  În urmă două zile, Darius Vâlcov posta o fotografie în care preşedintele Klaus Iohannis rupe România în două, însoţită de mesajul: "Cât poţi să fii de ticălos să vorbeşti de blocarea plăţilor pentru crescătorii români afectaţi de pesta porcină, atâta timp cât tu eşti cel care ai amânat rectificarea bugetară prin care Guvernul alocă 110 milioane de lei pentru aceştia!?"  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!