• Ultimele știri

  luni, 3 septembrie 2018

  Dacian Cioloș s-a DECIS: ”Sunt dispus să CANDIDEZ la alegerile prezidențiale”

  Fostul premier, Dacian Cioloș este, pe zi ce trece, mai hotărât să candideze la alegerile prezidențiale, chiar dacă acest lucru ar presupune să ducă o bătălie pe viață și pe moarte chiar împotriva celui care l-a propus prim-ministru, Klaus Iohannis.


  ”Nu ma iau dupa sondaje, am spus ca personal sunt dispus sa particip la orice alegeri, inclusiv pentru prezidentiale. E posibilitatea sa sustinem un candidat din interior sau exterior.

  Toate optiunile sunt deschise, nu vorbesc de persoana care ar trebui sa fie candidat ci de profil si ce am cere, indiferent daca ar fi din partid sau din afara.

  Nu pun problema sa candidez contra cuiva ci pe orice pozitie candidez pt ceva. Orice optiune e deschisa sa avem candidat din interior, sau din exterior

  Pun romanilor pe masa program politic. sustin obiective indiferent ca candidez eu sau sustin altul. Prea mult in Rmania politicienii candideaza unii impotriva celorlalti si le pasa prea putin ce cred romanii, ii vad ca pe masa electorala” a mărturisit Dacian Cioloș la RTV.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!