• Ultimele știri

  vineri, 10 august 2018

  Teodor Meleșcanu mesaj Halucinant pentru românii din Diaspora care vin la Miting. ”Nu înţeleg foarte bine care este obiectivul protestului”

  Teodor Meleșcanu mesaj Halucinant pentru românii din Diaspora care vin la Miting. ”Nu înţeleg foarte bine care este obiectivul protestului”


  Ministrul de externe Teodor Meleșcanu nu-i înțelege pe românii din Diaspora care vin pe 10 august la București să protesteze împotriva Guvernului condus de premierul Viorica Dăncilă.

  Șeful diplomației românești spune că el ar putea fi de acord cu manifestarea Diasporei,dacă cei care vor veni în Capitală vor avea revendicări legate de serviciile consulare.

  “Din punctul nostru de vedere, fiecare cetăţean român, fie că trăieşte în România sau în străinătate, are dreptul să îţi exprime opiniile, să protesteze. Este o chestiune normală. Singurul lucru care ar trebui să fie mai bine făcut ar trebui să îl reprezinte organizarea unor asemenea acţiuni de tip stradal, care pot conduce la perturbarea traficului şi la perturbarea atmosferei din România. Nu înţeleg foarte bine care este obiectivul protestului, având în vedere că sunt cei din diaspora. Dacă sunt cei din diaspora, ar fi normal să protesteze pentru serviciile consulare sau lipsa de servicii consulare, dar, în rest, e mai greu să înţeleg care va fi obiectivul principal al acestei manifestaţii. Sper ca şi până acum să se desfăşoare în condiţii normale, civilizate, fără violenţe, pentru că, aşa cum vă spuneam, există acest drept la liberul protest, fără ca însă să îi afecteze şi pe ceilal”, a declarat Teodor Meleşcanu.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!