• Ultimele știri

  joi, 9 august 2018

  Europarlamentarul Maria Grapini, mesaj jignitor faţă de Diaspora: „Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting”

  Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe pagina sa de Facebook un mesaj îi care românii din Diasporă care vor să participe la mitingul de vineri sunt numiți „proști” și îndemnați să meargă la sediul USR pentru a-și ridica „certificatul de prost”.


  Cunoscută mai ales pentru parada de greșeli gramaticale și de exprimare, dar și pentru că a plagiat pasaje de pe Wikipedia în romanul de dragoste pe care l-a publicat în urmă cu un an, Maria Grapini a șters la scurt timp postarea, din cauza comentariilor în care europarlamentarul era dur criticat de internauți.

  „Informăm diasporenii că taxa de prost se plătește la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteți participa la miting!” - acesta este mesajul redistribuit de Maria Grapini.

  După ce a șters postarea jignitoare, Grapini a redistribuit un alt mesaj: „Pentru cei care cred că mă jignesc, nu vă mai obosiți, sunt imună”.

  „Înainte de a vă ura noapte bună, având în vedere contextul, doresc să mulțumesc românilor din Diasporă care muncesc cinstit și fac onoare României și care nu se lasă atrași în tot felul de diversiuni. M-aș bucura să înțeleagă și cei care doresc schimbarea guvernului prin violență că există o cale democratică - votul”, a mai scris Grapini.


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!