• Ultimele știri

  duminică, 10 iunie 2018

  VIDEO Un membru al echipei PSD a vândut apa care trebuia distribuită gratuit

  Reporterul Newsweek România l-a surprins pe un membru al stafului de organizare a „mitingului împotriva abuzurilor” în timp ce vindea, dintr-un camion, sticle de apă.


  Deși PSD a stabilit ca apa să fie distribuită gratuit la manifestarea de sâmbătă din Piața Victoriei, un membru al stafului de organizare a decis să facă un mic profit. Întrebat de jurnalist de ce distribuie sticlele contra cost, persoana respectivă a răspuns că „ne-au lăsat să luăm și noi, ca să ne plătim motorina”, fără a spune cine l-a lăsat.

  Sesizați, doi polițiști au venit lângă camionul din care participanții la miting cumpărau apa la un leu sticla. Dar, după o scurtă discuție și după ce i-au luat datele persoanei care avea o vestă roșie pe care scria „organizator”, polițiștii l-au lăsat pe acesta în pace.
  Circa 200.000 de participanți ar fi venit sau au fost aduși la mitingul organziat de PSD în Piața Victoriei. Deși era programat să înceapă la ora 20.00, liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns la miting cu 13 minute întârziere

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!