• Ultimele știri

  vineri, 15 iunie 2018

  Liviu Dragnea și-a cumpărat un BMW Series 7 cu sticlă antiglonț de 3 milioane euro , avînd salariu de ...

  Facebook poate fi o armă cu două tăișuri. Acest lucru l-a înțeles pe propria sa piele Liviu Dragnea. A încercat să pară cetățean model, dar unul cu o mașină scumpă. Liviu Dragnea a publicat pe Facebook un mesaj în care a spus că își plătește taxele. 


  A pornit chiar o discuție cu alți utilizatori. În două comentarii a pus bonul rovinietei, respectiv screenshot cu mesajul primit pentru plata taxei de pod de la Fetești. Șeful PSD s-a dat însă de gol și a dezvăluit că are o limuzină al cărei preț de catalog depășește 200.0000 de euro. Cu ceva opțiuni poate ajunge cu ușurință la prețul de 300.000 de euro.

   Totul a pornit de la cum Liviu Dragnea a criticat modul de funcţionare a sistemului de plată prin SMS de la podul de la Feteşti. În poza cu bonul fiscal poate fi observată seria șasiului. Bogdan Păcurar a publicat pe Facebook o analiză a detaliilor despre mașină pornind de la aceasta. El menționează în analiza pe care o poți vedea mai jos că Liviu Dragnea a plătit rovinieta pentru o limuzină BMW Seria 7.

   Implicit, e diferită de BMW X5 din declarația de avere. Modelul, mai precis, este un BMW 740 xDrive, din 2015, cu un motor de 3.000 cmc, 320 CP, negru, piele nuanță mokka la interior. Prețul de bază al unei astfel de mașini este de 103.471 euro fără TVA pe site-ul oficial BMW România. Printre opțiunile standard ale limuzinei se numără volanul încălzit, inserții de lemn, trapă, frigider și altele.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!