• Ultimele știri

  vineri, 15 iunie 2018

  Citeste asta si il vei vedea cu alti ochi! Secrete ale lui Iohannis pe care putin le stiu sau vor sa le vada

  Este unul din cei mai populari președinți din ultimii 30 de ani ai României. A câștigat alegerile cu peste 60% din voturi. Extrem de popular, Iohannis se lasă greu descoperit. Noi am aflat câteva din secretele sale.


  Secretele lui Klaus Iohannis


  „Strămoşii mei au venit acum 850 de ani în Transilvania. S-au aşezat în zona Sibiului şi de atunci tot acolo trăim. Nu am nici un strămoş care a venit din altă parte.

  Am documente scrise care atestă, cam de la 1500 cu siguranţă, că familia Iohannis a existat în zona Sibiului, mai exact în Cisnădie. Părinţii mei, bunicii mei, străbunicii mei, toţi au fost în zona, şi au trăit în zona Sibiului”, susține Klaus Werner Iohannis.

  Președintele este un artist. Da. Puțini știu că a luat lecții de dans și că îi place să danseze mai ales dansuri de societate. Pe lângă coregrafie, Iohannis a luat și cursuri de bune maniere.

  În anul 1989, fostul primar al Sibiului a ieșit în stradă la Revoluție: „În 1989, am ieşit şi eu în stradă, împreună cu toţi ceilalţi oameni după semnalul dat la Timişoara”.

  Iohannis a promulgat legea. Planta care va fi interzisă în România

  Este un neamț adevărat. Îi place să meșterească tot timpul ceva, fie că e vorba de obiecte stricate în casă sau în grădină. Nu îi place să stea degeaba.

  Timp de 30 de ani, Iohannis a mers la serviciu pe bicicletă. Știm cu toții că a fost profesor de fizică în județul Sibiu, iar până la școală a străbăutu 2 kilometri pedalând zi de zi.

  Iubește foarte mult România și îi place să petreacă vacanțe în locurile idilice din țara noastră. Îi plac drumețiile și de multe ori postează pe pagina de Facebook imagini cu locurile frumoase din România pe care le vizitează.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!