• Ultimele știri

  duminică, 27 mai 2018

  Rosia Montana, aurul monoatomic, istorie interzisa…

  În anul 1976, un agricultor face o descoperire care a stârnit interesul specialiștilor. El a observat că pe terenul său culturile nu mai creșteau, se uscau. A făcut o analiză a solului și a descoperit că acesta conține o cantitate ridicată de sodiu.


  Aurul monoatomic sau ORMUS este utilizat cu succes în dezvoltarea proceselor cerebrale, simțurile cunosc o dezvoltare extraordinară, sistemul imunitar se fortifică.
  Miraculoasa pulbere albă poate ajuta omul în ascensiunea spirituală. Cele mai vechi atestări ale folosirii aurului în medicină provin din Alexandria, Egipt.
  Egiptenii consumau aur pentru purificarea corporală, mentală și spirituală. Alchimiștii erau convinși că aurul este un metal mistic.

  Aurul metalic este supus unui proces de transformare ce are ca rezultat ruperea legăturii de valență dintre atomi și devine monoatomic. Este hidrosolubil și nu mai conține nici o structură metalică.
  Aurul monoatomic are o legătură nemijlocită cu Enoch la evrei, Hermes la greci și Toth la egipteni. Aceștia au ingerat picături albe și au devenit nemuritori.
  Nici România nu a fost ocolită de fenomenul aurului monoatomic. Enigmaticul scriitor, Radu Cinamar susține că în Bucegi a fost descoperită o amforă în care se afla aur monoatomic. Implicarea americanilor dar și a masonilor în această descoperire a ridicat multe semne de întrebare.

  Totul a fost ținut secret. Ne întrebăm dacă este adevărată ipoteza conform căreia aurul monoatomic provoacă un proces de întinerire, de longevitate?
  Se spune că pulberea de aur monoatomic descoperită în Bucegi este fabricată după o tehnică a atlanţilor. Din păcate, românii au ascuns sau negat această știre, cu toate că sunt martori și specialiști străini care susțin contrariul. Asistăm și în România la fenomenul de istorie interzisă.
  Distribuie prietenilor
  Multumim!

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!