• Ultimele știri

  vineri, 25 mai 2018

  Ilie Năstase, prins băut la volan. A fost dus cu cătuşe la INML, după ce i-a înjurat pe polițiști

  Poliţiştii bucureşteni au deschis dosar penal pe numele fostului jucător de tenis Ilie Năstase pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce acesta a fost oprit la un control, pe Şoseaua Nordului din Capitală. El era în stare de ebrietate şi i-a înjurat pe agenţi, care i-au pus cătuşele.


  Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat că, în jurul orei 4.45, pe Şoseaua Nordului, în zona ambasadei Chinei, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani.

  Potrivit sursei citate, este vorba de fostul jucător de tenis Ilie Năstase.

  Întrucât se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, acestuia i s-a cerut să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi dus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

  Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice.

  La poliţie, a acceptat totuşi să sufle în alcooltest, care a ieşit 0,54 la mie, potrivit România TV. În mod normal, nivelul de alcool în sânge este dublu faţă de nivelul indicat de etilotest.

  Fostul tenisman era însoţit de două femei în momentul în care a fost oprit de poliţie, mai informează sursa citată.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!