• Ultimele știri

  vineri, 25 mai 2018

  Activistul Florin Bădiță-Chilot, fructul pasiunii între Soros și oile #rezist, a primit titlul de „Personalitatea europeană a anului”

  Elite românești premiate. Activistul Florin Bădiță-Chilot, fructul pasiunii între Soros și oile #rezist, a primit titlul de „Personalitatea europeană a anului”. 


  Alături de Emmanuel Macron și alți trei europeni, el s-a remarcat în ultimul an și a fost desemnat câștigător de către Euronews. La începutul anului, pămpălăul de la „Corupţia ucide”, a fost premiat în cadrul galei „Forbes 30 under 30 Europe 2018,”, organizată revista Forbes, la categoria „Law and Policy”, fiind considerat "unul dintre cei mai influenţi tineri din Europa".

  Tot recent, Junker i-a dezvelit statuia lui Marx, asta după ce ideologiile marxiste au omorât peste 100 de milioane de oameni în lume, inclusiv în Europa.

  Asta ca să nu ne facem iluzii asupra direcției în care merge lumea și asupra tipului uman, de o mediocritate bulversantă (Johannis este un alt produs de soi), care este cultivat în politică și societate de corporatocrația mondială.

  În imagine, între două gale unde este premiat, stupizeul Bădiță e ca peștele în apă alături de liderii #rezist, sociopații Bot și Sandy mardeiașul.


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!