• Ultimele știri

  marți, 30 ianuarie 2018

  Un senator PSD , a RABUFNIT : „Da nene, susținem corupția, că ea ne-a facut oameni!”

  Exasperat sa gaseasca mereu alte minciuni si motive inventate pentru a explica de ce doreste gratiere, amnistii si dezincriminarea unor infractiuni, un mare….pesedist (ca altfel nu-i putem spune), a rabufnit!


  „Eu zic sa nu ne mai ascundem dupa deget si sa dam cartile pe fata! Sa spunem raspicat, de la inaltimea celor 3 milioane de voturi pe care le avem: Da nene, sustinem coruptia, ca ea ne-a facut oameni!

  Care e problema?
  Pai isi imagineaza cineva ca daca ramaneam un fraier cinstit, ajungeam aici? Daca nu dai, nu ai si nu e cazul sa fim ipocriti, asa functioneaza sistemul si asa trebuie sa ramana! E mostenirea lasata de parintii si bunicii nostri.

  E bine sa clarificam aceste lucruri, cu curaj si cu demnitate, pentru ca acum noi suntem la putere si avem datoria de a zdrobi capetele balaurului numit Justitie, pana nu ni le zdrobeste el pe ale noastre.

  Sa se delimiteze bine taberele: toti cei ce sustin coruptia sa faca scut in jurul PSD-ul, cei care vor justitie sa treaca de partea lui Iohannis si sa vedem care e mai tare.

  Sa eliminam fara mila din randurile noastre pe tradatori si sa demascam orice coada de topor care ar vrea un stat de drept, fara coruptie!

  O țară nu se învață, o țară se fură!”

  A incheiat apoteotic senatorul pesedist, Eugen Nicolicea.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!