• Ultimele știri

  marți, 30 ianuarie 2018

  Criminalii Alinei, tânăra româncă ucisă cu sânge rece, în faţa fetiţei de 11 luni AU FOST PRINSI!

  Doi tineri din Iași au fost arestați la Palermo pentru o crimă comisă în octombrie 2017. Cei doi ar fi ucis-o pe Alina Elena Biță, o tânără româncă. Florin Buzilă, în vârstă de 19 ani și Paul Todirașcu, în vârstă de 18 ani, au fost arestați în urmă cu câteva zile de polițiștii italieni în zona orașului Palermo. 


  La mai bine de trei luni de la teribila crimă, cei doi au fost încătușați și urmează să fie judecați. Pe 9 octombrie 2017, cei doi ar fi intrat în casa unor cunoscuți, în localitatea Cerda din Palermo, pentru a fura bani. În momentul în care au ajuns în casă, criminalii au dat peste Alina Elena Biță, o tânără româncă în vârstă de 28 de ani. 

  În aceeași cameră se afla și fetița în vârstă de 11 luni a tinerei. Fără să stea pe gânduri, cei doi au strâns-o de gât pe Alina, chiar de față cu fetița ei. Alina Elena Biță, găsită moartă chiar de soțul ei Cel care a găsit-o moartă pe Alina a fost chiar soțul ei. 

  Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgență 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

  Inițial, atât polițiștii, cât și medicii au crezut că tânăra a murit din cauze naturale, ea suferind de un anevrism cerebral. Totuși, în urma necropsiei, medicii legiști au stabilit că Alina Elena Biță a fost ucisă. Poliția a declanșat o anchetă, iar pentru o bună perioadă de vreme, suspect principal a fost chiar soțul tinerei românce, notează ziaruldeiasi.ro. 

  Totuși, probele prelevate de la locul crimei i-au făcut pe anchetatori să îi bănuiască pe Buzilă și Todirașcu. Cei doi tineri din Iași sunt verișori cu soțul victimei, iar după ce au omorât-o pe Alina au furat câteva sute de euro și s-au făcut nevăzuți. Suspecții au fost încarcerați într-o închisoare din Palermo și urmează să fie judecați pentru crimă.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!