• Ultimele știri

  sâmbătă, 16 decembrie 2017

  Principele Nicolae s-a căsătorit în secret. Ce anunț a făcut avocatul lui cu privire la acest subiect

  Fostul principe Nicolae își anunța, printr-un comunicat, în august 2017, logodna cu Alina Maria Binder, chiar la doi ani de la excludere din succesiunea la Tron. Această decizie ar fi fost lăudată de însuși Regele Mihai, după cum a susținut, într-un interviu, 


  Radu Enache, avocatul fostului principe. Tot acesta spune că Nicolae nu este doar logodit cu Alina, ci căsătoriți în secret.

  La sfârșitul lunii august, nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, a anunțat pe Facebook că s-a logodit cu Alina Binder.

  Nicholas de Roumanie Medforth Mills, pe numele său după ce a fost exclus din linia succesorală, a publicat pe contul său de Facebook o fotografie alături de logodnica sa.
  „Este o persoană foarte specială pentru mine!”

  ”Cererea în căsătorie a fost făcută în luna iulie a acestui an, în timpul vacanței pe care am petrecut-o împreună în Cornwall, Marea Britanie.

  Alina este o persoană foarte specială pentru mine și îmi doresc ca împreună să pășim într-un nou și asumat capitol al vieții noastre. Ne unesc interesele și pasiunile comune, responsabilitățile pe care înțelegem să ni le asumăm, dar și modul în care privim întemeierea unei familii.

  De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moștenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună.” – a scris Nicolae pe rețeaua de socializare.
  Dezvăluirile avocatului

  ”Cererea în căsătorie avusese loc în luna iulie, în timpul unei vacanțe pe care cei doi îndrăgostiți au petrecut-o în Cronwall, în Marea Britanie. Prințul i-a oferit iubitei sale un inel cu safir și diamante, apoi a avut loc și cununia civilă, Alina Binder devenind Medforth-Mills”, a spus avocatul Radu Enache, potiviti b1.ro.

  Acesta a confirmat, de asemenea, și că fostul principe Nicolae și Alina Binder vor avea nunta în vara anului viitor, așa cum anunțaseră inițial. ”(…) chiar dacă între timp a survenit decesul Regelui Mihai”.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!