• Ultimele știri

  marți, 21 noiembrie 2017

  „Tata NU VREA nicicum să meargă la muncă deoarece îl ajută domnul PRIMAR!” Cum trăiesc cei care STAU DEGEABA, dar primesc bani de la stat: IMAGINI dintr-o familie de ASISTAȚI

  O emisiune tv aprinde fitilul unei adevărate bombe sociale! Ediția din 12 noiembrie a reality-show-ului „Schimb de mame” ne introduce, în premieră, în atmosfera unei familii de asistați social din România.


  Cum trăiesc niște oameni care nu au loc de muncă și sunt ajutați cu bani de către stat? Se pare că mult mai bine decât mulți dintre românii care se chinuie să își câștige cinstit traiul zilnic.

  Cel puțin acesta este cazul familiei Ciupercă Vasile (40 ani) și Mihaela (25) din Otopeni, care au trei copii (primul făcut de mamă la 15 ani) și nicio sursă de venit proprie. Primăria le-a construit casă și, pe lângă indemnizația de ajutor social de la stat, le asigură zilnic masa la Cantina Săracilor. Ba la un moment dat, auzind de situația lor precară, miliardarul Țiriac le-a făcut o donație consistentă de câteva mi de euro.

  Ce face familia Ciupercă pentru traiul decent de care are parte? Nimic! Ce intenționează să facă? Tot nimic. Că doar n-o să-l supere pe dom primar, dai-ar Dumnezeu sănătate!

  „Tata nu vrea nicicum să meargă la muncă deoarece îl ajută domnul primar”, explică – mama din Baia Mare, protagonistă a show-ului, care i-a îndemnat pe soții Ciupercă să își caute un serviciu, să nu mai mănânce din pomana statului. Vasile Ciupercă a fost șocat de o asemenea propunere: de ce să muncească dacă poate primi gratis cele necesare?

  Emisiunea a stârnit furia telespectatorilor din toată țara, care și-au manifestat opiniile pe pagina de social-media a emisiunii.

  ASISTAȚII DE CĂTRE STAT – victime sau CĂLĂI? Cazul care a REVOLTAT o țară întreagă

  „Toți primarii țin lichele dintr-astea pentru că ei reprezinta electoratul sigur.”


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!