• Ultimele știri

  marți, 21 noiembrie 2017

  Se face lumină, în sfârșit! ADEVĂRUL despre renunțarea Danei Grecu la Antena 3

  Dana Grecu a surprins telespectatorii Antena 3 vineri seara! Jurnalista a anunțat că emisiunea pe care o realiza în fiecare zi lucrătoare, ”La ordinea zilei”, își schimbă formatul și nu va mai avea ediții de luni până vineri. 


  Dana Grecu va mai realiza emisiuni doar în week-end, iar grila de programe a Antena 3 va suferi mai multe modificări în perioada următoare.

  Pentru că anunțul prezentatoarei a stârnit un val de reacții neașteptat, prezentatoarea a acordat un interviu in care explică care este adevarul cu privire la plecarea ei de la Antena 3, dar a făcut precizări și despre noul ei proiect.

  Despre emisiunea ”Adevăruri ascunse”


  ”Adevăruri Ascunse a fost ideea lui Mihai (Mihai Gâdea – n.r.) I-a văzut pe cei doi și a spus că ar fi o mega-idee de emisiune. Explicația stă în sinceritate și în puterea de a aborda orice subiect ca făcând parte din viața asta. Văd lucruri altfel, simt. Oamenii sinceri simt. Viața este de aici până aici, le cuprinde pe toate. Eu pun întrebări ca și cum le-aș pune pentru mine. Lumea are nevoie de povești. Adevăruri ascunse e o emisiune care sper să aibă viață lungă la Antena 3” a explicat Dana Grecu într-un interviu acrodat Antena3.

  Emisiunea ”La Ordinea Zilei” va continua, într-un alt format, ”Adevăruri ascunse” merge înainte, iar Dana dezvăluie noul său proiect.

  ”Sper să ne iasă proiectele la care ne gândim. La Ordinea Zilei va fi sub un alt pachet, e un brand prea puternic. O să fie vineri seară, undeva, o să vedem cum facem. Iar duminică o să ne întâlnim pentru niște subiecte, altele decât politică, mai spre zona Adevaruri ascunse. Povești de zi cu zi, oameni care se mutilează doar ca să îi placă alții. Stăm să ne gândim cum va fi La Ordinea Zilei. Dacă va fi un interviu cu un politician va fi altfel. Mă voi duce eu la el, îl voi lua cu mine” a conchis jurnalista, potrivit Antena 3.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!