• Ultimele știri

  sâmbătă, 11 noiembrie 2017

  Gâdea, despre plecarea de la Antena 3 pentru o carieră internațională: „Nu mi se pare important să vorbesc despre…”

  Mihai Gâdea a fost întrebat recent de Radu Tudor dacă va pleca de la Antena 3 pentru a urma o carieră internațională. Întrebarea a venit în contextul în care realizatorul a primit, la gala AIB Londra, titlul de „Prezentatorul Anului 2017”.


  Iată mai joc ce precizări a ținută să facă realizatorul TV, înainte să răspundă la întrebarea care i-a fost adresată, potrivit DCNews.ro.

  Și alți jurnaliști români au primit oferte din străinătate


  „Nu mi se pare important să vorbesc despre ofertele pe care le-am primit în acești ani. Cred că și ceilalți jurnaliști de la Antena 3 au primit astfel de oferte pentru o carieră internațională. Jurnaliștii din România sunt foarte apreciați în afară. Poate nu știați, dar EuroNews este condus de doi români. (…) Sunt jurnaliști români care au primit oferte din străinătate. De exemplu, poate vă va povesti și Carmen Avram câte oferte a primit pentru a lucra în afara țării„, a zis Mihai Gâdea.

  „Aceasta este familia mea”


  „Dacă m-ar fi interesat partea financiară, cu siguranță, aș fi ales într-un alt fel. Dar nu despre acest lucru este vorba. Cine știe să conjuge verbul „a avea” nu reușește neapărat. Pentru mine, Antena 3 este acasă. Aceasta este familia mea. În trustul nostru sunt niște jurnaliști care au convingeri puternice și, mai ales, cred în libertate. Echipa noastră este una fantastică și acest lucru este greu de găsit”, a mai zis jurnalistul, potrivit DCNEWS.RO.

  „Nu ne-am născut întâmplător în România”


  „Cred că misiunea noastră în România nu s-a terminat. Cred că mai avem lucruri de spus. Democrația din România are nevoie în continuare de un trust de presă. România este locul în care nu ne-am născut întâmplător, pentru care merită să luptăm și pentru care merită să facem această meserie în a spune adevărul cât se poate de bine”

  „Nu plec de la Antena 3!”, a încheiat Mihai Gâdea.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!