• Ultimele știri

  duminică, 26 noiembrie 2017

  Carmen Dan a scos jandarmii călare să INTIMIDEZE protestatarii anti-PSD: ”Cambrau caii, impresia era ca instigau”

  Mii de persoane participă duminică seară la protestele din Capitală față de modificările la legile justiției. Mai multe efective de jandarmi au fost mobilizate pentru a asigura ordinea la manifestație.


  De această dată însă, la protest au fost prezenți și jandarmi călare. La un moment dat au apărut și tensiuni între protestatari și jandarmi, oamenii speriindu-se de caii care erau agitați.

  Măsura luată de Jandarmerie, instituție aflată în subordinea ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost asupru criticată de unii internauți care au remarcat că jandarmii săreau cu caii în două picioare și că lăsau impresia că instigă.

  ”Jandarmeria lu’ doamna Carmen Dan a blocat un sens pe Lascar Catargiu, impresia tuturor este ca instiga: “Jandarmeria, apără hoția!”
  LE: Cambrau caii, săreau cu ei în două picioare. S-au retras spre Romană”, a scris Ionel Stoica pe Facebook.  Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, purtătorul de cuvânt al Jandameriei, Georgian Enache, a declarat că prezența jandarmilor călare nu este un lucru neobișnuit la proteste.

  Carmen Dan a scos jandarmii călare să intimideze protestatarii anti-PSD: ”Cambrau caii, impresia era ca instigau”   

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!