• Ultimele știri

  luni, 7 august 2017

  TRĂDARE: O moldoveancă va conduce cel mai SATANIC sistem din lume prin care se vrea controlul tuturor oamenilor de pe planetă

  Moldoveanca Mariana Dahan, originară din Ungheni, Moldova, are o carieră impresionantă. În scurt timp, aceasta va conduce un proiect, World Identity Network, care are drept scop dezvoltarea unui sistem de identificare universală a persoanelor.


  O figură proeminentă în lumea identificării digitale, Mariana Dahan a făcut studii postuniversitare la Massachusets Institute of Technology- Sloan School of Management și doctorat la Paris II Assas University din Franța. Tânăra a fost coordonator de programe și specialist senior în tehnologii de informare și comunicare la Banca Mondială. Moldoveanca este și fondatoare la Global Blockchain Business Council, organizație care implementează tehnologii blockchain- un mecanism care permite oricui să stocheze sau să transfere active informează ortodoxinfo.ro

  Inițiativa World Identity Network, lansată la un summit Blockchain, pe insula Necker a lui Sir Richard Branson, va fi condusă de Mariana Dahan. Publicația prnewswire.com scrie că Mariana Dahan a fost forța din spatele Identification for Development (Identificare pentru Dezvoltare)- un program global din cadrul Băncii Mondiale, pe care ea l-a inițiat.

  Pe pagina sa de facebook, Mariana Dahan a scris că abia așteaptă să lucreze alături de oamenii care vor contribui spre progresul sistemelor digitale de identificare a persoanelor. În poza de mai jos, Mariana Dahan este alături de Sir Richard Branson, un magnat, investitor și filantrop englez, fondatorul companiei Virgin Group, a cărui avere netă este estimată de Forbes ca fiind de 5 miliarde de dolari și care a ajuns în lista 100 Cei mai Mari Englezi, creeată de BBC.

  Păcat că inteligența nației noastre este folosită pentru atingerea scopurilor satanice.


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!