• Ultimele știri

  marți, 8 august 2017

  Preot din Cluj: ”Aţi spurcat oraşul nostru. Untold e închinat lui satan. Ne-am săturat de festivalurile drăceşti pline de alcool, tutun, droguri, sex şi zgomot ”

  Un preot din Cluj-Napoca, Claudiu Melean, șochează românii printr-o postare pe care a publicat-o pe Facebook. Acesta susține că Festivalul UNTOLD este „închinat lui Satan“ şi că s-a săturat de „festivalurile drăceşti pline de alcool, tutun, droguri, sex şi zgomot“.


  Apoi, preotul a postat pe contul său de Facebook și o petitie prin care se cere mutarea Untold la marginea orașului. Același preot a distribuit o altă petiție împotriva vaccinarii obligatorii a copiilor.

  După aceste postări, se pare că contul său de Facebook a fost închis.

  Publicăm integral postarea preotului, vedenită virală pe Facebook:

  „Până când ne veţi batjocori credinţa cu Untold-ul închinat lui satan? Până când o tot jigniţi pe Maică Domnului şi credincioşii care-i cinstesc Adormirea? De ce ne întunecaţi cu o sărbătoare a întunericului tocmai în sărbătoarea luminii taborice?

  Dacă nu vă e ruşine de mulţimea de oameni pe care îi obligaţi să ia parte la zgomotul vostru, măcar de Dumnezeu să vă temeţi.

  Ne-am săturat de festivalurile drăceşti pline de alcool, tutun, droguri, sex şi zgomot în care va închinaţi nenumitului aducându-i ofrandă energiile voastre. Da. Nu putea lipsi ochiul dracului cu care aţi întunecat pe toţi care puteau opri această blasfemie.

  Înţelegeţi odată că noi avem alt Dumnezeu. Până când noi să tot tăcem şi voi să ne tot insultaţi? Noi n-avem ţinte şi dorinţi ce pun pe alţii suferinţi. Voi de ce aveţi? De ce stresaţi populaţia Clujului? De ce nu va e milă de copiii din Spitalul de lângă parc? De ce râdeti de bătrânii care nu pot dormi în tot Clujul din cauza voastră? De ce trebuie să fugim din faţă voastră că să fie bine?

  Oare paguba spirituală, socială, psihică, energetică, s.a. nu e mult mai mare chiar decât câştigul financiar al celor puţini? Aţi spurcat oraşul nostru cu poluarea fonică şi spirituală din aceste zile de POST. Va trebui să facem sfeştanie în parcul mare că să ne mai putem duce copiii!“.


  Preotul are aprecierea noastră pentru că s-a ridicat împotriva acestui festival. Tu ce părere ai?

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!