• Ultimele știri

  luni, 7 august 2017

  Operațiunea "Revendicarea Terenurilor" a prințului Paul continuă! O nouă lovitură în România!

  Reţinut în trecut în dosarul "Ferma Băneasa", cauză care viza retrocedări ilegale, Prinţul Paul nu se sfieşte să ceară în continuare în instanţă drepturi asupra unor proprietăţi.


  Chiar în luna iulie, Prinţul Paul a început ampla operaţiune "Revendicarea Terenurilor", deschizând procese în Capitală şi în mai multe judeţe din ţară, acțiune ce seamănă cu o cerere de "retrocedare a României", dacă luăm în considerare zonele atât de diferite și vaste ale țării, notează cancan.ro.

  Prinţul Paul a deschis procese ce vizează restituirea unor proprietăţi la Tribunalul Bucureşti, la Tribunalul Ilfov pentru dreptul asupra unor terenuri din comuna Snagov, la Tribunalul Timiş pentru dreptul unor terenuri din comuna Banloc şi la Tribunalul Călăraşi pentru dreptul asupra unor terenuri din comuna Mânăstirea.

  Odată milionar, Prinţul Paul a avut, după problemele cu justiţia, şi probleme cu banii. Recent, acesta a fost executat silit pentru suma de 169.000 lei, care reprezintă contravaloarea unui contract de consultanţă pe care nu l-a mai achitat.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!