• Ultimele știri

  vineri, 11 august 2017

  Oana Pellea: „Ce bine! se scumpeste electricitatea…nimeni nu stie de ce, si carburantii…si gazele…hai si apa…e bine! E din ce in ce mai bine! Parlamentul e gol…guvernantii in vacanta..e bine!”

  Premierul Mihai Tudose dă semne de disperare bugetară cauzată de lipsa banilor pentru măririle salariale dar și pentru plata pensiilor speciale uriașe. Astfel, a anunțat creșterea accizei la carburanți, asta ducând automat la creșterea benzinei și a motorinei. 


  Se vorbește și de creșterea energiei electrice. Este doar începutul.

  Pe Facebook, actrița Oana Pellea a scris: „Ce bine! se scumpeste electricitatea…nimeni nu stie de ce, si carburantii…si gazele…hai si apa…e bine! E din ce in ce mai bine! Parlamentul e gol…guvernantii in vacanta..e bine! Parlamentarii si nu numai…au lefuri si pensii enorme…batranii ce au muncit o viata au pensie de 400 ron…medicamente nu sunt…avem manual de sport…nu prea mai avem nicio speranta dar…e bine, e foarte bine!

  “Stati linistiti la locurile voastre” striga Elena Ceausescu in 1989…Se pare ca ii ascultam sfatul si azi…stam linistiti si induram cuminti sa fim furati si mintiti.Mai comentam pe facebook..mai injuram in barba si cam atat.E bine, e foarte bine”.

  Premierul Mihai Tudose, uitând că la momentul scoaterii accizei Ponta prețurile la pompă au scăzut: ”În 2016, supraacciza a fost scoasă şi nu a scăzut preţul. Companiile (petroliere – n.r.) au demonstrat că nu prea au avut nici profit. Ia să vedem, dacă o punem la loc (acciza – n.r.) cresc? Eu cred că nu vor creşte. Totuşi perioada aia de romantism când făceau ce voiau pe aici s-a cam închis. Există posibilitatea de a umbla la redevenţe”


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!