• Ultimele știri

  marți, 8 august 2017

  NESIMȚIRE pe litoralul românesc: “Te filmez până te oprești. Mă întreb dacă și la tine acasă faci la fel” – VIDEO

  Litoralul românesc este plin de surprize, însă o femeie a reușit să surprindă prin lipsa de educație de care a dat dovadă. Mai exact, românca a fost filmată de o altă ”colegă” de plajă în timp ce spărgea seminţe şi scuipa cojile pe nisip.


  O femeie a mers la plajă şi văzându-şi vecina de cearceaf scuipând seminţe pe nisip a trecut la acţiune. A luat telefonul şi a început să o filmeze în acţiune, în timp ce o critica, spunându-i că nu e politicos să scuipi seminţele pe jos şi să laşi mizerie pe plajă, scrie cancan.ro.

  Îți fac educație. Dacă nu am ce face îți fac educație. Poi da. Vorbește cât vrei. Te filmez până te oprești. Mă întreb dacă și la tine acasă faci la fel. Nu am cum să respect așa femeie. Mi-e imposibil. N-am cum”, i-a spus femeia în timp ce o filma.

  Enervată de femeia care o critică pentru că scuipă cojile de la semințe direct pe nisipul de pe plajă, aceasta a făcut un gest la care nu s-ar fi așteptat nimeni: s-a întors cu spatele și și-a continuat relaxarea de pe plajă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmlat.

  “Din categoria: CU NESIMTIREA LA PLAJA
  La întrebarea ” de ce aruncați cojile pe jos ? ” răspunsul a fost, ” da’ unde sa le arunc?! „; ” nu vezi ca toată lumea arunca hârtii pe plaja ?! ” ” ce te interesează pe tine ce fac eu, este spațiu public ! ”
  RUȘINE ! #Romania2017”, a scris Alexia Konstantin pe pagina personală de Facebook.  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!