• Ultimele știri

  miercuri, 9 august 2017

  Mircea Badea și Liviu Pleșoianu: „Iohannis e doar un executant”

  Afirmație radicală: „Asta este realitatea: Klaus Iohannis e doar executantul unor comenzi care nu au absolut nici o legătură cu țara asta”


  Cunoscutul realizator Mircea Badea și-a obișnuit publicul cu o atitudine deschisă, car nu ține seama de curentul impus „strategic". Comentariile sale critică sau ironizează de multe ori starea de servilism a conducătorilor României informează ro.sputnik.md

  Acum câteva ore, Mircea Badea a postat o fotografie cu Klaus Iohannis și Hans Klemm, cu explicația „Președintele României alături de Klaus Iohannis".

  Postarea lui Mircea Badea a fost distribuită și preluată de deputatul Liviu Pleșoianu.

  „Mircea Badea a spus și va spune mereu lucrurilor pe nume — PUBLIC, LA VEDERE!", a comentat Pleșoianu. „Asta înseamnă să fii LIBER și EGAL CU TINE ÎNSUȚI!"

  Apoi, Pleșoianu dezvoltă mesajul postării lui Mircea Badea — Iohannis e doar executantul unor comenzi fără legătură cu interesele țării.

  „Da, exact asta este realitatea: Klaus Iohannis e doar executantul unor comenzi care nu au absolut nicio legătură cu țara asta", scrie Pleșoianu. „Cine nu vede dincolo de marketingul de doi lei în care e împachetat Insul din Deal este pur și simplu SUPERFICIAL. Iar cine vede dar nu spune e „partener de nădejde" al Minciunii care ne VINDE…", a scris deputatul PSD pe Facebook.

  Reamintim că, recent, Liviu Pleșoianu a publicat o analiză dură a intervențiilor străine în deciziile la înalt nivel, dezvăluind imixtiunea SUA și UE în treburile României — și efectele ei malefice.


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!