• Ultimele știri

  miercuri, 9 august 2017

  Mesajul unui român venit in țară din Anglia: Nu sunt frate ca noi! Nu au clasa noastra, a stranierilor. Sunt obisnuiti cu lipsuri, cu greutati, pe cand la noi totul este lapte si miere…”

  Mesajul unui roman venit in vacanta , din Anglia , in Romania a starnit REACTII DURE .IATA , mai jos, CE A POSTAT „ROMANUL NOSTRU”, PE PAGINA LUI DE FACEBOOK:  „Sunt de cateva zile in Romania, tara in care m-am nascut, insa simt ca nu mai sunt unul dintre ei. Simt ca a fost o greseala ca am venit aici, pentru ca nu o mai pot numi „acasa”. Nu ma mai regasesc printre romani, nu sunt ca mine, nu au mentalitatea pe care eu am dobandit-o de-a lungul timpului in care am stat plecat. 

  Simt ca nu mai sunt roman. Nu sunt frate ca noi. Sunt tare tristi, ma deprima de fiecare data cand ii vad pe strada. De cate ori ma uit la ei, vad saracia pe care o poarta pe umeri. Nu au clasa noastra, a stranierilor. Sunt obisnuiti cu lipsuri, cu greutati, pe cand la noi totul este lapte si miere.
  Astept cu nerabdare sa plec inapoi in tara care m-a adoptat cu bratele deschise, si din care simt ca fac parte. Voi, continuati sa va chinuiti sperand ca intr-o zi va va fi mai bine!”

  Ce părere aveți? 

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!