• Ultimele știri

  marți, 8 august 2017

  Mesaj dur al unui român din Londra: România este o țară plină de proști! Femeile duc dorul lui Petre Roman, iar tinerii și tinerele…

  Un tânăr din România, stabilit în Londra, Marea Britanie, a lansat recent, pe pagina personală de Facebook, un atac destul de dur la adresa românilor. El susține că România este “o țară plină de proști”,   în care “se duce dorul comunismului, moșnegii duc dorul lui Iliescu, femeile duc dorul lui Petre Roman, iar tinerii și tinerele salivează la emisiunile cu Bianca Dragușanu.

  „Romania o tara plina de prosti! Nimic nou…nu mai fa spume iubitorule de neam! Tara in care 70 la suta din populatie a dat din mana pixul si stiloul luand lopata, tarnacopul, aspiratorul si matura. O tara in care se duce dorul comunismului, mosnegii duc dorul lui Iliescu, femeile duc dorul lui Petre Roman…iar tinerii si tinerele saliveaza la emisiunile cu Bianca Dragusanu. Tara in care cei mai mari dusmani iti sunt fratii, tara in care rasuna cantece despre dusmani si valoare. Tara in care biserica te invata sa te rogi la Dumnezeu dand spaga lui Arsenie Boca. Tara in care pupi oase, lingi morminte si icoane…pentru a-ti fi mai bine. ROMANIA, tara in care FAPTELE NU EXISTA!„, a scris acesta pe pagina de Facebook.

  Totuși, opinia critică a tânărului român din diaspora nu a rămas netaxată de internauți:

  “Eu sunt una dintre mamele care au rămas in tara sa si crească si sa si educe copiii, cred eu, sănătos. Ma întreb: daca nu exista posibilitatea de a fi primiti in țările uniunii ce făceau toți acesti savanți? A, probabil stăteau in fata televizorului si ne îndreptăm toți in masa spre analfabetizare”, i-a răspuns ironic o internaută.


  Recent, un alt tânăr plecat în Regatul Unit a lansat un atac destul de dur la adresa românilor din străinătate care se întorc în august în țără cu “talente, aer superior și greață de România”.

  Bărbatul susține că “românașii căsătoriți cu lopețile, măturile și căpșunii străinilor” uită limba maternă atunci când se întorc în țară și chiar își schimbă numele din Ion în John sau Giovanni.

  Totodată, românul face și ironii la adresa celor care se întorc în România și uită limba română. “Ospatar, due portii de mititei, patati fritte si doua Ursus la “baeatu”!”, a mai scris ironic acesta.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!