• Ultimele știri

  marți, 29 august 2017

  Cine este George Soros? Agentul lui ROTHSCHILD! Soros, marele speculator financiar (ca şi Vîntu)

  Soros „omul care a spart Banca Angliei“ – în 1992, printr-o speculaţie financiară, care i-a adus peste un miliard de lire sterline -, George Sörös îşi reconfirmă prestigiul de spărgător cu o nouă lovitură de 8,5 miliarde de euro. Atunci a speculat pe seama lirei britanice, determinându-i prăbuşirea şi devastând economiile a milioane de britanici, dar obţinând pentru buzunarul propriu 1,1 miliarde.


   După ce şi-a construit prin reţeaua sa aşa-zis filantropică extinsă în întreaga lume un suport de informaţii şi o pârghie de influenţă politică, Sörös a aplicat lovitură după lovitură, îmbogăţindu-se prin manipulare şi intoxicare la scară mondială.Şi astăzi, tot pe baza informaţiilor de insider al actualei echipe de la Casa Albă, George Sörös a beneficiat de date sigure despre retrogradarea la adresa Statelor Unite, pe care au operat-o cei de la Standard and Poor’s, obţinând un beneficiu net apreciat la suma de 8,5 miliarde de euro.

  Deşi în spaţiul est-european Sörös s-a intromisionat imediat după 1989 prezentându-se drept un simbol al luptei pentru capitalism şi pentru democraţia liberală, în realitate Sörös are vederi extremiste, fiind în Statele Unite un susţinător zelos al democraţilor, întemeiat pe un tip de discurs foarte apropiat de tezele leniniste.

  In cărţile sale se declară adeptul unui organism supranaţional care să limiteze drepturile statelor naţionale în materie de libertăţi democratice, viziune internaţionalistă tipică în care, desigur, ca orice personaj cu ambiţii tiranice mondialiste, Sörös se vede pe sine plasat la butoane. Tot în cărţile sale, Sörös afirmă fără sfială că fostul imperiu sovietic se numeşte acum Imperiul Sörös şi se proclamă pe sine un om de stat fără de stat. Cadrele „pepinierei Sörös“ – aşa-zişii „bursieri“ – au reuşit în ţările est-europene, inclusiv în România, să controleze societatea civilă şi spaţiul politic, coordonarea şi controlul Fundaţiilor sale fiind plasate în mâinile unor foşti securişti, atât în România, cât şi în alte ţări din spaţiul ex-sovietic.

  Profil de „asasin economic“

  George Sörös (Schartz, pe numele său original) s-a născut la Budapesta, pe 12 august 1930, într-o familie de evrei unguri. În timpul războiului, ca adolescent, Sörös a participat la schimburi valutare ilegale, dovedind de timpuriu un adevărat talent şi o mare pasiune pentru speculaţiile financiare. Sörös s-a uns şi el cu o slujbuliţă bună, pentru nazişti, lucrând pentru Judenrat – consiliul evreiesc înfiinţat de nazişti pentru a le face treburile murdare.

  Prin scheme secrete – ce ascundeau adevăraţii investitori din spatele lui Sörös şi speculaţii financiare, companiile acestuia încep să controleze proprietăţi din Argentina, Brazilia, Mexic, precum şi bănci din Venezuela (al cincilea producător mondial de petrol) etc.

  Conform biografului său, William Engdahl, George Sörös a fost identificat ca fiind „omul de paie“ al concernelor bancare anglo-franceze ale Rothschildzilor. „Relaţiile lui Sörös cu cercurile internaţionale ultrasecrete ale Rothschildzilor nu sunt relaţii bancare întâmplătoare sau obişnuite, iar succesul extraodinar al lui Sörös ca speculant pe nisipurile mişcătoare ale pieţelor financiare sunt greu de explicat doar prin simplul său «talent de jucător». Sörös are acces la informaţiile interne ale unuia dintre cele mai importante canale de informaţii private din lume“.Rolul lui Sörös, rezervat lui de Rothschildzi ca reprezentanţi ai unei oculte mondiale, este acela de agent de influenţă la nivel planetar pentru promovarea unei aşa-zise „economii de piaţă“ ce urmăreşte de fapt să capteze şi să disperseze proprietatea unor state. Legăturile dintre Rothschildzi şi Sörös se ţin prin oameni-cheie, cum ar fi R. Katz, care face parte atât din comitetul director al concernului lui Sörös (Quantum Fund), dar, în acelaşi timp, este director al Rothschild Italia SPA din Milano şi în N.M. Rothschild & Sons).

  În 1965, George Sörös pune bazele „Open Society Institute“, susţinut financiar de „Sörös Fund Management“ – organizaţie prin care pătrunde în Africa de Sud, Europa Centrală şi de Est (statele comuniste), în fosta URSS, precum şi în multe state din Africa, Asia, America Latină.

  Reţeaua sovietică de jaf organizat

  George Sörös şi-a axat activitatea asupra Uniunii Sovietice din perioada Gorbaciov, adică din anii ‘80 (după ce invadase cu agenţii săi Cehoslovacia, Ungaria şi Polonia), având timp să creeze o întreagă reţea „rusă“ de organizaţii şi să susţină un mare grup de colaboratori care călătoreau în afara Rusiei sovietice.

  Mihail Gorbaciov

  Mihail Gorbaciov

  În 1997, Sörös a distrus, prin schemele sale financiare, economia Thailandei. Un bancher thailandez a declarat atunci: „Îl privim pe George Sörös ca pe un soi de Dracula. Efectiv, suge sângele oamenilor“. Acelaşi scenariu avea să funcţioneze şi în Malaezia. La rândul lor, chinezii aveau să-l poreclească pe Sörös „crocodilul“, datorită insaţiabilei sale pofte de câştiguri financiare, obţinute prin „schemele“ speculative. Sörös a fost cel care l-a salvat de la faliment, în 1987, pe viitorul preşedinte George W. Bush,achiziţionând de la acesta compania de explorări petroliere „Harken Energy Corporation“, aproape falimentară. Bush a încasat, cu acea ocazie, un miliard de dolari, iar George Sörös a declarat apoi că făcuse târgul numai pentru a câştiga influenţă politică prin tatăl acestuia, pe atunci vicepreşedintele SUA.
  Jacob Rothschild

  Jacob Rothschild

  Conform investigaţiilor (Stefan Lemieszewski, William Engdahl, Mark Burdman, Elisabeth Hellenbroich, Paolo Raimondi, Scott Thompson şi alţii), cercul lui Sörös include familia lui Jacob Rothschild, pe Marc Rich, ca şi pe traficantul de arme israelian Shaul Eisenberg şi pe „Dirty Rafi“ Eytan, ambii conexaţi laturii financiare a Mossadului. (După ce a fost introdus Sörös în spaţiul ex-sovietic, Shaul Eisenberg a fost acuzat în Uzbekistan de o uriaşă fraudă şi corupţie, trebuind să dispară.) În lucrarea „Naşul Kremlinului“, la căderea URSS-ului, Mark Rich a fost asociat cu persoane importante din partidul comunist şi din KGB, făcînd afaceri cu directorii companiilor de stat, celor care îl ajutau livrându-le comisioanele în conturi din Elveţia, „centru important de spălare a fondurilor ruseşti“.
  Mark Rich

  Mark Rich

  Rich însuşi a fost cel care „i-a învăţat pe oligarhii ruşi să ocolească legile prin suveici internaţionale de companii off-shore şi conturi anonime elveţiene“. Majoritatea firmelor anonime ale acestor „magnaţi ruşi“ au fost înfiinţate în cantonul elveţian Zug, unde îşi are Marc Rich reşedinţa. Tot în Zug sunt înregistrate şi companiile-paravan prin care „oligarhii ruşi“ controlaţi de Rich şi îndrumaţi de familia lui Iacob Rothschild au preluat o felie din economia României, şi tot aici sunt înregistrate firmele intermediare ce livrează României gazul metan rusesc. Majoritatea miliardarilor moscoviţi au fost creaţi de Marc Rich, de la „oligarhii“ Igor Ziuzin şi Vitali Machitski până la Oleg Deripaska şi Mihai Cernoi, un ruso-israelian locotenent al „mafiei ruse“, cu toţii prezenţi în afaceri pe pământ românesc, scormonit până la epuizarea tuturor resurselor. Tot Mark Rich a contribuit şi la educaţia Mihai Răzvan Ungureanu, beneficiar cu ani în urmă al unei burse Rich, după ce a fost lansat în politică de reţeaua Sörös, via Andrei Pleşu, actualul „creier“ al „capului de crimă organizată“ Dinu Patriciu. De altfel, şi Patriciu tot pe reţea rusească a prosperat, transferând Rompetrolul unui stat-anexă al Imperiului moscovit, Kazahstanul, fondator al CSI. Munţii noştri care aur poartă, în timp ce noi cerşim din poartă în poartă, sunt deja pe mâna „investitorilor“ Sörös , Rothschild etc. este direct implicati, ca acţionari la „Newmont Mining Corporation“ în proiectul Roşia Montană, respectiv „proiectul“ de golire a rezervelor de aur ale României, resursă extrem de preţioasă . Acelaşi celebru speculant financiar a fost, alături de Fondul Monetar Internaţional (FMI), responsabil de aplicarea aşa-numitei „terapii economice de şoc” în Polonia. Soros a recunoscut că avea cunoştinţă despre faptul că punerea în mişcare a acestui plan va pricinui închiderea fabricilor, şomaj şi grave tensiuni sociale. Soros şi colaboratorul lui, economistul de la Harvard, Jeffrey Sachs, au pus în practică aceeaşi „terapie economică” şi în Rusia, cu sprijinul membrilor fostului establishment comunist, deveniţi mafioţi, oameni de afaceri şi miliardari, odată cu venirea capitalismului sălbatic. În momentul în care se puneau în mişcare „reformele” lui, Sachs a afirmat că „dezechilibrele din Rusia vor lua sfârşit doar atunci când milioane de lucrători şi muncitori din sectoarele industriale, obosiţi şi plictisiţi, vor renunţa la activităţile lor obişnuite şi se vor duce să lucreze acolo unde societatea are cu adevărat nevoie de ei.” Rezultatul reformelor economice iniţiate de Sachs şi Soros în Rusia au ieşit la iveală: sărăcie, foamete şi injustiţie socială. George Soros

  György Schwartz ( 1930 – ) , evreu , nascut in Ungaria , speculator , investitor , activist politic , chairman al Soros Fund Management si Open Society Institute , membru Board of Directors COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ). Sprijinitor al Solidaritatii din Polonia , al Cartei 77 in Cehoslovacia , finantator al revolutiilor portocalii . L-a sprijinit si l-a considerat invingator pe Obama inca de cand Hillarry Clinton era pe cai mari .. Sprijina liberalizarea drogurilor si sinuciderea prin asistenta medicala .

  Participant Bilderberg Group . La Forumul Economic de la Davos , Elvetia, 27 Ian. 1995 , spunea :

  “ Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume. “

  George Soros are stranse legaturi cu Rockefeller si este bine cunoscut pentru Black Wednesday , 1992, cand a castiagt 1.1 miliarde de dolari pe spinarea Bank Of England sau pentru fosta criza economica pe care a generat-o in Asia de sud – est .

  In 2007 a fost remunerat , ca director de fonduri speculative , cu suma de 2,9 miliarde dolari .

  Human Rights Watch

  Human Rights Watch are ca pricipale prioritati ( din punct de vedere al numarului de actiuni si al fondurilor investite ) avortul prin absortie si homosexualitatea .

  Daca ne uitam pe site-ul lor oficial , la rubrica staff ( si este bine sa ne uitam si sa citim cu mare atentie numele )

  http://www.hrw.org/reports/1993/WR93/Hrw-10.html


  il observam pe Aryeh Neier in pozitia de director executiv . Aceste este unul din fondatorii organizatiei dar si presedinte al Open Society Institute ( a lui Soros ) .

  Observam si prezenta lui George Soros in conducerea organizatiei .

  In 2006 , un grup condus de George Soros cumpara o parte importanta din actiunile studiourilor DreamWorks SKG ( fondata de mogulii Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg si David Geffen ). La inceputul anilor ’80, George Soros a inceput sa finanteze gruparile de rezistenta, precum si persoanele aflate in dizgratia regimurilor comuniste din Europa de Est, prin “Open Society” (“Societatea Deschisa”) sustinut financiar de “Soros Fund Management

  In URSS l-a cunoscut si a devenit mentorul lui Mihail Gorbaciov . Numerosi tineri sovietici au luat calea burselor sale si au ajuns in Occident.

  Dupa ce a cheltuit 250 de milioane de dolari pentru “transformarea educatiei si economiei ruse”, a mai investit 100 de milioane de dolari pentru a crea in Rusia “International Science Foundation”.

  I-a creat o fundatie lui Gorbaciov, cu sediul in SUA. Ca si lui Dalai Lama, la Presidio (California).

  In 1992 a fondat – la Budapesta – “Central European University”, care formeaza cadre selectionate din intreaga Europa de Est si fosta URSS. Inclusiv din Romania.

  In China adeptii sai au fondat “Fund for the Reform and Opening China”, ei fiind si organizatorii mitingului-maraton din Piata Tien-An Men .

  Oficial, a infiintat la Bucuresti , in 1990, fundatia care ii purta numele: “Fundatia Soros”. Ulterior, numele a fost schimbat: “Fundatia pentru o Societate Deschisa” (FSD). A fost printre primele ONG-uri infiintate in Romania.

  In realitate, era vorba de o adevarata retea: “Soros Open Network Romania” (Reteau Deschisa Soros din Romania). In cadrul acestei retele functioneaza o mare varietate de organizatii, asociatii, institutii, cluburi etc.

  Finanteaza masiv activitatile anti ortodoxe , anti patriotice , pro avort , pro homosexualitate . Oamenii sai au impanzit politicul si „ culturalul „ . Sa vedem cativa dintre ei :

  Smaranda Enache, membra a GDS si Istvan Haller, actualmente membru al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), ambii membri militanti ai “Solidaritatii pentru libertatea de constiinta”, reprezentata si de Remus Cernea . Autodeclarat “liber cugetator”, Cernea este impins pe la spate de Gabriel Andreescu, Mircea Toma, Smaranda Enache, Daniel Vighi, Emil Moise, William Totok, Liviu Andreescu s.a, membri fondatori ai asociatiei “seculariste”.

  Remus Cernea

  Urmarind CV-ul personajului , observam ca este extrem de activ in lupta sa impotriva crestinismului . Iata cateva repere :

  Este născut la 25 iunie 1974

  Fondează Societatea Culturală Noesis, în 1998

  În 1998, împreună cu trei colegi de la Filosofie şi Drept salvează Universitatea Bucureşti de la confesionalizare, reuşind să oprească instalarea de icoane ortodoxe în amfiteatre şi construirea unei biserici ortodoxe în curtea facultăţii

  În octombrie 2003 înfiinţează asociaţia umanistă şi secularistă Solidaritatea pentru libertatea de conştiinţă, alături de personalităţi civice precum Gabriel Andreescu, Mircea Toma, Smaranda Enache, Daniel Vighi, Emil Moise, William Totok, Liviu Andreescu

  Asociaţia obţine finanţări pe proiecte din partea Fundaţiei pentru o Societate Deschisă

  Citește continuarea pe searchnewsglobal.wordpress.com

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!