• Ultimele știri

  miercuri, 9 august 2017

  ”Care e problema?” DISPREȚUL lui TĂRICEANU în legătură cu prețul combustibililor întrece orice limită

  Creşterea accizei la carburant creşte tensiunea liderilor coaliţiei de guvernământ. Şeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a avut o ieşire nervoasă în faţa jurnaliştilor care insistau pe această temă.


  „In momentul de fata, taxele pe carburanti nu sunt platite de companii. Companiile nu fac decat oficiul de a factura la comisionul final si varsa in contul statului. (…) Aceasta majorare a euroaccizei nu se va resimti decat intr-o f mica masura, nesemnificativa, in pretul la pompa.”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

  Întrebările insistente ale jurnaliştilor pe tema creşterii accizelor l-au făcut pe Tăriceanu să aibă o ieşire nervoasă: „Vreti sa ma intelegeti? Ca am explicat foarte clar.”, a ţipat şeful Senatului.

  Liderul ALDE s-a arătat deranjat şi de întrebările vizând termenul de aplicare al creşterii. Întrebat dacă i se pare normal ca măsura să fie discutată pe 8 august şi să intre în vigoare în septembrie, Tăriceanu s-a răstit din nou către jurnalişti:

  „Dar de unde stiti ca intra in vigoare la 1 septembrie? Si daca intra pe 5 septembrie e vreo diferenta? Care e problema?”.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!