• Ultimele știri

  vineri, 11 august 2017

  Ca să vedeți pe ce lume trăim: Ministrul Sănătății din Lituania propune EUTANASIA pentru cetăţenii săraci şi pentru copiii bolnavi incurabil

  Ministrul Sănătăţii din Lituania, Rimantė Šalaševičiūtė, a propus introducerea eutanasiei pentru cetăţenii săraci care nu îşi permit îngrijiri paliative.  Aceeaşi „soluţie finală”, ministrul în vârstă de 60 de ani a propus-o şi pentru copiii suferinzi de boli „incurabile”, potrivit Jurnalul.ro. Rimantė Šalaševičiūtė a fost membră a Partidului Comunist din Lituania, apoi a Partidului Democrat al Muncii, o politiciană socialistă care ani de-a rândul a condus comisii pentru apărarea drepturilor omului şi ale copilului.

  Anunţul ministrului Sănătăţii a stârnit vii discuţii în societatea lituaniană.Ministrul Rimantė Šalaševičiūtė nu a evitat să dea exemplul Belgiei, ţară care a ajuns la „performanţa” statisticii de 5 eutanasiaţi/zi, la nivelul anului trecut. În 73% din cazurile înregistrate în Belgia anul trecut, persoanele care au recurs la eutanasiere sufereau de cancer.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!