• Ultimele știri

  luni, 22 mai 2017

  Treziți-vă români, pentru că România pe care o știați voi începe să dispară!

  Sunt exemple destule si astazi care imi confirma ca romanii nu mai stiu sa fie solidari si sa lupte pentru interesele lor comune. Români, numai dacă vom fi solidari și ne vom uni vom stopa valul de antiromânism care se afișează cu nerușinare în ultima vreme!   Istoria ne este ascunsă, eroii și patrioții români ne sunt „demitizați” și numele lor terfelite și hulite de către niște jigodii din care emană antiromânismul. Numai uniți vom răzbi și vom putea lăsa moștenirea noastră culturală, istorică și spirituală copiilor noștri!

  Dacă nu vom fi solidari măcar de acum încolo, vom păți exact cum au pățit și ceilalți români care de-a lungul istoriei nu au știut că trebuie să se strângă împreună și să facă față dușmanilor. Este nevoie de o trezire. Este nevoie de un nou suflu care sa revitalizeze romanii si romanismul.

  [info] Istoria unei tradari nationale – Tratatul cu Ucraina

  [/info] Treziti-va romani, pentru ca Romania pe care o stiati voi incepe sa dispara!

  TREZESTE-TE BARBATE, FEMEIE SI COPILE!!!

  Măicuta mea, iubită Românie, Nici sângele de veacuri nu-ti este închegat, Dar stiu că viitorul îti e sortit să-ţi fie Nu negru, plin de ură, ci alb imaculat. Te-au apărat cu viata părintii si strămosii, Te-au întepat în spate, cu ură, spini adânci, Acum plângi de durere si-ti mor pe rând colosii, Te simti ca valul mării izbindu-se de stânci. Eu încă am speranta ca tinerii să vină Să vindece un cancer ce s-a întins treptat, Mă simt debusolat când tara mea suspină Si mă gândesc la mâine când azi este ratat

  . Pentru un colt de pâine ei ne-au vândut cu totul, Din interes meschin am fost amanetati Si ne-au târât în mlastini si ne-au mintit cu votul, Dusmani de moarte sunt, desi credeam că-s frati.

  Trezeste-te bărbate, femeie si copile, Căci crud e adevărul si timp nu mai avem, Ne-am ridicat bătrânii din scaun cu rotile, Chiar de suntem slăbiti, să reusim putem! Istoria nu iartă si crunt ne pedepseste, Ne va trata la fel cum facem noi cu ea, Trăim si respirăm si plângem româneste… Si când va fi să mor, să mor pe limba mea!

  A.S. ( Alexandru Florian Sararu)

  Read more at: glasul.info

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!