• Ultimele știri

  luni, 22 mai 2017

  Rrom VS Țigan: planul lui Soros de țiganizare a României. ”România a fost și încă este teren de joacă și de testare pentru tot felul de indivizi,organizații sau servicii secrete”

  Desi sunt relativ tanar am simtit pe pielea mea toate experimentele facute pe spatele acestui popor incepand de la revolutie. Romania a fost si inca este ( nu pentru multa vreme) teren de joaca si de testare pentru tot felul de indivizi,organizatii sau servicii secrete.


   Multe au fost atat de perverse incat nici nu le-am constientizat la nivel social. Raul facut este imens. Romania a cazut efectiv in genuchi in fata acestor agresiuni venite din toate directiile.

  Una din cele mai perverse actiuni indreptate impotriva tarii noastre o reprezinta schimbarea denumirii de Tigan cu cea de Rrom .Scopul final era si este crearea statului tiganesc pe teritoriul actualei Romanii lucru care nu se va intampla niciodata.

  Sa analizam un pic istoric:

  Prima oara s-a vehiculat cuvantul Rrom la o intalnire de la Londra a tiganilor din toata Europa la care a participat Cioaba (stiti ca Cioaba este var primar cu Iliescu , nu ? )

  Imediat dupa anii 90 Fundatia Soros Romania a elaborat un plan prin care se urmarea crearea unui stat tiganesc pe teritoriul actualei Romanii. Acest plan se desfasoara si in zilele noastre. Fundatiile , ONG-urile minoritatilor primesc finantare masiva de la Soros acest miliardar ungur – dusman al Romaniei.

  Intiatorii schimbarii cuvintelor “tigan” cu “rom” sunt urmatorii Petre Roman, Ion Iliescu,Adrian Nastase , Mugur Isarescu (sic!) Andrei Plesu si toti politicienii care de frica , din prostie sau din alte motive nu au deschis gura la acel moment

  Petre Roman semneaza si propune asa numitul “Memorandum” prin care se oficializeaza denumirile paralele. Numerosi politicieni de origine tiganeasca sustin acest memorandum.

  Teodor Melescanu prin Memorandumul H03/169 si 5/390/NV din 31 ianuarie 1995 cere revenirea la cuvantul “Tigan” argumentand sustinut de Academia Romana ca in majoritatea limbilor europene denumirea acestei etnii isi are originea in cuvantul “tigan” : „tsiganes” in franceza, „zingari” in italiana, „Zigeuner” in germana, „tzigani” in rusa si polona, „cigany” in maghiara, „ciganin” in bulgara si sarba, „cigano” in portugheza, „zigenare” etc.

  In acelasi timp sprijinit de acelasi Soros prin fundatiile lui – Soros Open Network, un individ numit Ian F. Hancock ( pe jumatate maghiar ) profesor la o universitate din Texas publica un studiu prin care care incearca sa demonstreze ca ar exista o limba Romani Vlax scopul fiind impletirea limbii romane cu limba tiganeasca ignorand complet orice evidenta istorica.

  In Romania se desfasura si o ofensiva mediatica menita sa promoveze cultura tiganeasca ( se intampla si acum dupa esecul manelelelor – ProTV,OTV, Antenele sunt posturi conduse de tigani dedicate promovarii culturii tiganesti )

  In 2000 acelasi individ Petre Roman prin Memorandumul cu numarul D2/1094/29.02.2000 ii cere lui Isarescu atunci priministru sa legifereze folosirea in documentele oficiale a denumirii “rrom” . Isarescu acest “iluminat” da o hotarare de guvern in acest sens in 2001

  In 2004 au schimbat indicativul de tara din ROM (de la englezescul Romania) in ROU (de la frantuzescul Roumanie).

  2000-2012 – Planurile lui Soros sunt date peste cap de emigrarea masiva a tiganilor in vestul Europei odata cu intrarea in UE. Peste un milion de tigani parasesc Romania neavand o identificare traditional-culturala cu locul in care traisera si in ciuda natalitatii ridicate, numarul tiganilor din Romania cunoaste un declin puternic. Si in acest moment Fundatia Soros sub acoperirea unor activitati caritabile desfasoara actiuni contra intereselor Romaniei.O sa vedeti in viitoarele posturi legaturi mai concrete inclusiv cu Rosia Montana , Media etc . Ia uitati ce mielusei sunt http://www.soros.ro/ro/index.php si http://www.opensocietyfoundations.org/people/george-soros

  Diferenta intre Romani si Tigani

  Agresiunea lexicala rom/roma/roman – romani/romani – romanies/romanians – romanes/romaneste a fost impusa in media romana si europeana . Foarte multi europeni au ajuns sa confunde romanii cu etnia tiganeasca Aceasta confuzie intre romani si tigani este mentinuta in continuare prin mijloace mediatice si politice.

  Toate organizatiile , ONG-urile tiganesti incearca sa demonstreze ca folosirea cuvantului “tigan” are un sens peiorativ si fac plangeri peste plangeri la asa numitul Consiliu National pentru Combaterea Discriminarii daca in presa apare denumirea de tigan. Ma astept sa faca si la adresa mea o plangere .

  Dragi cititori. Nu sunt rasist . Nu am nimic cu nimeni . Pentru mine nu conteaza rasa sau religia – conteaza sa fi om . Deci nu am nimic cu tiganii . Ceea ce te face om nu este culoarea pielii, rasa sau religia – este acel ansamblu de valori personale, respectul fata de semeni si felul in care te comporti zilnic combinat cu educatia. Faptul ca ei considera denumirea de tigan o jignire este pentru ca ei insisi au asociat denumirea etniei lor cu mizeria, furtul , lipsa de educatie, cersetoria.

  Problema mea este ca atunci cand merg in lume (UE) fug toti de mine se feresc toti cand aud ca sunt roman. Nu conteaza cine sunt , nu conteaza cati bani am , nu conteaza ca sunt poate de 20 de ori mai educat si mai scolit – daca sunt roman este clar ca vreau sa fur ceva , este clar ca am niste afaceri necurate. Peste 25 de ani daca nu vom interveni este posibil ca si copii nostrii sa fie considerati tigani doar pentru ca s-au nascut in Romania. Trebuie sa oprim tiganizarea Romaniei.Intrebati orice roman daca vrea ca tiganii sa se numeasca rromi. Nu vi se pare ca ne-a fost impus acest lucru ?

  Stiu ca o petitie online este egala cu zero dar macar atat va invit sa faceti. Semnati macar petitia asta . Pana la sfarsitul anului 2013 o sa revenim la denumirea de tigan. De unde stiu ? Stiu pur si simplu. Asa cum mai stiu ca in urmatoarele posturi voi veni cu documente foarte serioase legate de marile furturi – dosarele si incadrarile penale inclusiv cele secrete pentru vanzarea Petrom , Certeje, Cuprumin, Rosia Montana, Chevron – gazele de sist, Aro si multe altele. Daca justitia nu exista macar sa stim cine ne sunt calaii .

  Ce putem face ? Nu putem decat sa dezvaluim datele concrete obiectiv si fara sa deformam nimic. Sa stie lumea cine e Petre Roman, Isarescu sa stie cine e Soros acest miliardar ungur care se viseaza stapanul lumii . Putem sa nu ne mai lasam fraieriti de acum si cand va veni momentul (curand ) sa schimbam ceva sa sustinem cu totii obiectivele comune.

  Petitia Online semnata deja de 77.000 de romani

  http://www.petitiononline.com/qd3xx666/petition.html


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!