• Ultimele știri

  duminică, 7 mai 2017

  Radu Banciu: Dacă legea grațierii se va aplica, toată clasa politică actuală din România va dispărea

  Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre votul din Comisia juridică a Senatului pe legea grațierii. Aleşii un amendament la acest proiect de lege, potrivit căruia persoanele condamnate pentru luare sau dare de mită şi trafic sau cumpărare de influenţă vor fi graţiate.  ”Scandal în țară. Deocamdată nu este atât de vizibil pe cât ar putea să urmeze zilele următoare, dar totuși unii dintre manifestanți s-au adunat în piața guvernului pentru a-și manifesta dezaprobarea față de ce se întâmplă în miezul clasei politice”, a comentat Banciu.

  ”Inițial, puteam să speram că această măsură va fi adoptată pentru oameni care chiar aveau nevoie de ea. Asta aș fi înțeles eu prin recuperarea omului, nicidecum clasa politică. Mi se pare strigător la cer. Evident că asta ar putea să răstoarne clasa politică din temelii. O să vedem în zilele următoare care va fi forța alegătorului obișnuit, mințit iată în față.

  Dacă această lege va intra vreodată în vigoare e clar că va fi prăpăd. Putem să ne așteptăm la așa ceva. Nu-i mai văd pe politicieni scăpând și din asta, vă spun sincer. Dacă asta se va aplica, toată clasa politică actuală din România va dispărea. Eu îi cred pe oameni capabili să facă omor pentru asta și au dreptate. Este absolut revoltător”, a mai spus Radu Banciu.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!