• Ultimele știri

  vineri, 5 mai 2017

  Instalaţii care produc electricitate prin forţa gravitaţională!! Un octogenar ialomiţean vrea să rescrie legile fizicii

  Nicolae Pruneş (84 de ani) încearcă de mai bine de 20 de ani să rescrie legile fizicii. El a patentat patru dispozitive prin care este posibilă producerea de curent electric, folosind forţa gravitaţională. Invenţiile sale au fost apreciate la un salon de profil desfăşurat în China, unde a primit o medalie de argint.  Într-un oraş mic de provincie precum Slobozia, toţi oamenii au impresia că se cunosc unii cu ceilalţi şi că-şi ştiu cele mai ascunse secrete ne informează adevarul.ro

  Puţini sunt cei care cunosc, însă, pasiunea pentru inventică a octogenarului Nicolae Pruneş. De peste 20 de ani el încearcă să demonstreze că energia electrică poate fi produsă folosindu-ne de forţa gravitaţională.

  A pierdut nopţi întregi pentru a patenta cele patru instalaţii prin care experimentul său poate fi pus în practică. Pe scurt, Nicolae Pruneş a dezvoltat patru instalaţii prin care electricitatea să fie produsă cu ajutorul forţei gravitaţionale.

  Este vorba despre instalaţia hidraulico-gravitaţionalo-electrică, instalaţia eoliano-gravitaţionalo-electrică, instalaţia gravitaţionalo-electrică şi vehiculul terestru gravtiaţionalo-eoliano-electric.

  Lecţia de fizică

  Dintr-un sertar al unei comode din sufragerie, bătrânul inventator scoate un dosar de aproape 1.000 de pagini în care ţine schiţele aparatelor pentru care a obţinut brevete din partea Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci.


  Deschide la întâmplare stufosul dosar şi începe să-şi prezinte „marfa” care i-ar face invidioşi şi pe cei mai mari fizicieni ai lumii. Cu mâinile tremurânde, el cercetează cu atenţie fiecare dintre explicaţiile pe care le-a notat vreme de două decenii pe hârtie şi descrie modul în care funcţionează aparatele la care la lucrat nopţi în şir.

  „După cum le spune şi numele, invenţiile mele se referă la mai multe instalaţii de captare a energiilor hidraulică, eoliană şi gravitaţională şi convertirea acestora, prin forţa gravitaţională în energie electrică” precizează pensionarul.

  După ce scoate un alt set de schiţe din acelaşi dosar, Nicolae Pruneş continuă să explice modul în care funcţionează sistemele sale revoluţionare în domeniul energiei: „ fiecare dintre aceste instalaţii are în componenţă un corp de legătură cu care, prin intermediul unor rulmenţi este montat un ax, de care sunt fixate un volant înăuntru căruia se află o roată dinţată şi un corp gravitaţional. Totul legat la două generatoare care produc energie electrică în momentul în care corpul gravitaţional începe să se mişte”.

  Mai multe pe adevarul.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!