• Ultimele știri

  vineri, 19 mai 2017

  GERMANIA SE ÎNDREAPTĂ SPRE RĂZBOI CIVIL! Crime, agresiuni sexuale, violuri, tâlhării, scene incredibile de violență ...

  Chiar daca autoritățile din Germania fac eforturi să mascheze realitatea, adevărul este că Germania se îndreaptă către dezastru și război civil. Politica nebunească de colonizare musulmană a țării, începută cu decenii în urmă și continuată astăzi în mod criminal, este posibil să sfârșească, până la urmă, într-o baie de sânge. Pentru că …   să nu vă imaginați că în această țară, care și-a dovedit în repetate rânduri xenofobia, nu mocnește revolta germanilor foarte supărați de distrugerea culturală la care sunt supuși. Iar când nu o să se mai poată, o să-și facă singuri dreptate.

  Dar poate că exact ăsta este scopul acestei nebunii – crearea unei crize care să justifice un Guvern Global!

  Privind montajul video de mai jos (care prezintă scene de violență comise de imigranți în Germania dar și în alte părți din Europa), ne putem întreba cum ar fi în România dacă am avea și noi vreun milion de imigranți musulmani? Să sperăm că acest lucru nu se va petrece niciodată. Dar asta depinde și de noi, de cum reacționăm la provocările vremurilor în care trăim scrie seruah.com

  În Germania anului 2016 au avut loc aproape 3.000 de agresiuni sexuale săvărșite de imigranții aduși din 2015, asupra germanilor. Dintre acestea, 1.000 au fost comise împotriva unor minori.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!