• Ultimele știri

  luni, 15 mai 2017

  Dragnea și aluzia către Iohannis! În 2019 va fi un președinte ”român”

  Întrebat ce președinte ar fi, Dragnea a făcut o aluzie la adresa lui Klaus Iohannis și a ținut să îi dea câteva sfaturi referitoare la comportamentul său.  Potrivit Dcnews, Dragnea a făcut mai multe declarații la România Tv.

  „Mă gândesc că vom avea această discuție în 2019 pentru că, după părerea mea, cine începe să vorbească de acum, cine își face planul de acum, și de la PSD, dar și de alte partide, vă dau scris că nu va avea nicio șansă. Ori nu vor ajunge candidați, ori vor pierde. Nu așa se face. Noi ne concentrăm pe progamul de guvernare. Acest lucru este important. Nu vreau să folosim guvernul sau pozițiile pe care le avem pentru a lua și funcția de președinte. Cel mai important lucru este ca acele măsuri din programul de guvernare să fie implementate. Credeți că românii au ca principală preocupare cine ar putea să fie candidat la prezidențiale?”, a zis președintele PSD.

  Întrebat ce fel de președinte ar fi, Liviu Dragnea a răspuns: „român”.

  „Cred că și președintele Iohannis gândește românește. Îl simt. Cred că este un om de bună-credință și gândește românește. Dacă ar fi mai comunicativ și mai deschis cred că ar fi un președinte mult mai bun. Președintele României trebuie să gândească românește, trebuie să ardă pentru români, să fie mult mai deschis pentru că românii sunt așa, vii, deschiși”, a spus liderul PSD.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!