• Ultimele știri

  miercuri, 17 mai 2017

  CAZ ȘOCANT! Român care lucrează în Germania BATJOCORIT de o firmă de curierat! ”Am fost lovit de către șefa de banda cu scanerul dpd in gură”

  Buna. Numele meu este Florin Constandache și sunt din localitatea Piscu, Jud Galați. Am 24 de ani si am fost angajat la o firma partenera dpd in Germania, luna trecuta pe data de 18 aprilie, in locația din heinsberg, unde se afla depozitul dpd. Saptamana trecuta, joi 4 Mai,  am fost lovit de către șefa de banda cu scanerul dpd in gura si trântit la pământ. Dupa acest incident am fost la spital pentru a scoate certificat medico legal si a doua zi la politie. Saptamana aceasta, luni, angajatorii de la firma dereser logistik gmbh , m-au contactat telefonic si mi-au comunicat ca nu mai lucrez pentru ei fiindcă am fost la politie. Mi-au închis contractul fara preavizul de 2 săptămâni si mi-au trimis demisia pe aplicația mobila whats app ( o poza) . Marți 9 mai am fost la dpd depou am stat 2 ore si după vine la mine seful dpd al depozitului si îmi comunica sa părăsesc incinta daca nu suna la politie. răspunsul meu pentru el a fost sa sune la politie deoarece eu am contract valabil cu firma partenera dereser. In locație a venit politia si mi au comunicat sa părăsesc depozitul si lăsat in strada ,in fata depozitului, 2 ore in frig pana a venit o persoana sa ma ia. Mentionez ca la angajare firma dereser mi a oferit cazare inclusa. In după-amiaza zilei de marți ,când am fost la pensiunea unde eram cazat, a venit proprietarul pensiunii si mi a dat toate lucrurile in strada fiindcă l au contactat șefii de la dereser. Din nou stai in frig afara cu lucrurile in strada de la ora 14 pana seara la ora 18 când a venit un prieten sa ma mute. Acum ma judec cu firma dereser in instanță pentru ca mi au închis contractul fara preaviz si cu șefa de banda , angajata tot la dereser. Cam

  Asta e viața romanilor muncitori, in Germania. Sau cel putin in cazul meu. Sclavie curată. Atasez un video făcut de către reprezentantul unui ong aebs.org Erich Mocanu și câteva poze cu mine, după incident, sa vedeți ca nu mint!


   
  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!