• Ultimele știri

  sâmbătă, 13 mai 2017

  Cantitate URIAȘĂ de lemn, găsită fără avize, în Gorj. Peste O SUTĂ de metri cubi de material lemnos, confiscat de inspectorii Gărzii Forestiere

  În baza unui plan de acțiune, organizat cu sprijinul de specialitate al Gărzii Forestiere Județene Gorj – Mehedinți, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Negomir, au desfășurat o acțiune, pe raza localității, în vederea prevenirii și combaterii exploatării și comercializării ilegale a materialului lemnos,   ocazie cu care, a fost verificată o societate comercială cu sediul social în localitatea Drăgotești, administrată de un tânăr, de 24 de ani, din aceeași localitate.

  Astfel, în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, în perioada 20.10.2016-30.03.2017, societatea în cauză ar fi vândut cantitatea de 101,45 m.c. de material lemnos, fără avize de însoțire sau documente echivalente acestora, prevăzute de normele privind circulația materialelor lemnoase, în vigoare.

  În consecință, la data de 04 mai a.c., societatea comercială a fost sancționată conform prevederilor Legii nr. 171/2010 Republicată, cu amendă în cuantum de 25.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantității totale de 101,45 m.c. de material lemnos, în valoare de 11.400 de lei.


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!