• Ultimele știri

  joi, 20 aprilie 2017

  Viktor Orban laudă România pentru că îşi păstrează identitatea creştină

  Într-un interviu, premierul Ungariei, Viktor Orban, a felicitat România, pe care a încadrat-o printre statele care se luptă să îşi apere şi să îşi păstreze identitatea creştină. El s-a referit şi la planurile urmărite de miliardarul George Soros în Europa.


  Viktor Orban a spus, într-un interviu, că există ţări care doresc să îşi păstreze identitatea creştină, printre acestea fiind dată ca exemplu şi România scrie ro.sputnik.md

  El a mai spus că miliardarul George Soros se află în spatele protestelor care au avut loc recent în ţara sa, protestatarii fiind plătiţi, şi că Soros urmăreşte să schimbe „compoziţia populaţiei viitoare a Europei" prin introducerea în statele UE a unor etnii străine, provenite din alte zone ale lumii.

  Potrivit lui Orban, efectele sunt creşterea terorismului şi amestecul în statele creştine a societăţilor musulmane.

  „N-ar trebui să ne surprindă că alte popoare din Europa, precum românii, macedonenii sau albanezii, încearcă să scape de aceste reţele Soros şi de filialele lor locale. Aceasta este lupta care astăzi se dă în Ungaria. Iar în centrul ei se află problema migraţiei", a declarat Viktor Orban.

  Premierul Ungariei a subliniat că, în ciuda acestor probleme şi a eforturilor lui Soros, vor fi mereu ţări care se vor lupta să-şi păstreze identitatea creştină.

  „Câţiva dintre noi rezistă, în special Grupul de la Vişegrad, dar şi românii. Vor fi tot timpul ţări care doresc să-şi păstreze identitatea culturală creştină, în timp ce alţii nu vor să accepte acest lucru. Se dă o bătălie decisivă", a adăugat Orban.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!